Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik doe sinds vanmorgen een programmeercursus (dankzij een collega)

Beste lezers,

Ik val maar meteen met de deur in huis. Ik doe sinds vandaag een programmeercursus! Nee, echt waar. Ik leer nu HTML.Uiteraard kwam ik er niet mee en deden een begeleider en een collega dat, of nou ja, die kwamen met het idee!

En dan denk je: Lucas, jij houdt toch niet van nieuwe dingen uitproberen? Ja, op sportgebied of zo misschien niet! Maar op computer- en tech-gebied probeer ik graag nieuwe dingen uit! Dan ben ik een soort Pippi Langkous! En die zegt altijd: ” Als ik iets niet geprobeerd heb, moet ik het wel kunnen!” (of zoiets.) En ik heb dat programmeren nu al een week uitgesteld en vond dat dat te lang was! (Ik wou er eigenlijk vorige week dinsdag al aan beginnen! Maar ja, toen had ik al andere dingen te doen!) Wist je trouwens dat Pippi Langkous door dezelfde schrijfster is geschreven als Kinderen van Bolderburen, een van mijn lievelingsboeken van vroeger! Las ik net op Wiki, echt waar! (Ik las ook graag Roald Dahl vroeger, trouwens, daar heb ik ook veel boeken van gelezen! Roald Dahl lees ik nog steeds graag!)

Maar dat programmeren vind ik best wel uitdagend en leuk, ik ben er al de hele tijd mee bezig, en die collega die het me heeft laten zien zei dat ik dan uiteindelijk helemaal zelf mijn eigen site kan bouwen! En dan nu de vraag van vandaag: Vinden jullie dat mijn arikelen met info over mijn Simswereld op een aparte site thuishoren? (De Likypedia?) of gewon hier op Luc’s hoekje online? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Kennen jullie mijn jongens John en Akira al? Nee, voor de personen die ze niet kennen, hier even een foto!

Links: Akira Fox. Rechts: John Smith!

2 gedachten over “Ik doe sinds vanmorgen een programmeercursus (dankzij een collega)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: