Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

John Smith en zijn vrienden

Beste lezers,

Ik ben de laatste tijd op Sims heel veel bezig met John Smith en zijn vriend Akira Fox en zou ze graag aan jullie willen voorstellen. John en Akira heb ik trouwens bedacht toen ik op de middelbare school zat en nu heb ik ze een upgrade gegeven. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

We beginnen met John Smith zelf. John is een aardige jongen, die als je hem voor de eerste keer ontmoet misschien een beetje gemeen/crimineel overkomt, maar dat is hij niet. Zijn zusje Julie is juist een schurk en John heeft de stad (net als Lucas) al meerdere malen gered van rampen. Anders dan Lucas heeft hij wel kunnen integreren in de Nederlandse cultuur. (Hoewel het bij Lucas eerder komt omdat zijn vader hem heeft gezegd “altijd Amerikaan te blijven en je niet aan te passen”) John is naast de Nederlandse cultuur, ook gek op videogames, schrijven en koken (en dan vooral experimenteren met koken zoals stamppot met sambal er in). Ook is hij erg perfectionistisch. Hij is vrienden (en een beetje verliefd op) Aukje van Hees, maar zijn huidige vriendin is zijn collega Blaire Williams, met wie hij samenwerkt bij Yes Way, het bedrijf van Cyril Hearsay.

Akira Fox is de beste vriend van John en hij is een jongen die af-en-toe best wel ontdeugend kan zijn. Maar hij heeft een groot en goed hart. Hij kan sowieso mensen geen vlieg kwaad doen, en houdt erg van dieren (en van computerspelletjes). Zijn beroep is geheim agent en comedian (net als zijn moeder), maar zijn droom is om ooit nog een beroemde barman te worden met zijn eigen bar. Akira’s ouders zijn gescheiden toen hij jong was, maar hij kan het met beide goed vinden (ook met zijn stiefvader trouwens) en besteedt veel tijd zowel bij paps als bij mams en stiefpa.

Blaire Williams is een geek-girl, dat betekent dat ze een meisje is wat geïnteresseerd is een nerd-dingen zoals videogames, anime en dat soort dingen. Blaire schrijft ook graag fanfictions en droomt ervan ooit een beroemd boekenschrijfster te worden (net als haar vriend John). Ze werkt net als haar vriend voor het bedrijf van Cyril waar ze de secretaresse van Cyril is en het meeste van Cyril’s werk moet doen omdat Cyril lui is en liever op de Switch van zijn zoon Animal Crossing speelt (volgens mij is Cyril Animal Crossing-verslaafd). Blaire is ook bevriend met de zoon van Cyril (Lucas) en vindt het heel erg naar als heer twee beste vrienden Lucas en John bonje hebben om welke cultuur beter is.

Dit is Yuka Wagner-Hearsay (let op, dubbele achternaam, hier kom ik nog op terug). Yuka is de beste vriendin (en de vriendin) van Akira en is geheim agent, maar ze werkt ook bij een bedrijf waar ze escape-rooms maken en wat toebehoort aan de familie van Akira. Yuka heeft een dubbele achternaam (daar is ie weer!) omdat ze niks te maken wilde hebben met haar vader en halfbroer en daarom maar de meisjesnaam van haar moeder voor haar vaders achternaam heeft geplakt. Yuka is een echte tomboy die er niet voor terugdeinst risico’s te nemen en graag jongensdingen doet (zoals GTA). Daarom is ze ook vaak te vinden bij John en Akira. Ook met haar halfbroer Lucas kan ze het “best” goed vinden. Zo’n typische broer-zus relatie zeg maar. Maar haar vader vindt ze een ongelooflijke klootzak die alleen maar aan zichzelf denkt.

En dan nu nog een paar andere karakters.

Komen ze:

Dit is Jeremy Fox. Hij is de vader van Akira en werkzaam bij de PR-afdeling van het techbedrijf Itech (gebaseerd op Google/Meta/andere techbedrijven). Jeremy droomt ervan ooit president van Likybin te worden en dan “het beter te doen dan de huiige president”. Jeremy is gescheiden van zijn vrouw Sakura omdat ze een comedian wilde worden en ze daarom ruzie kregen, want Jeremy zag liever dat ze een baan koos met wat meer zekerheid, zodat hij thuis voor de kinderen kon zorgen. Daarom hebben ze ook maar een zoon gekregen, Akira, maar met die zoon kan hij het wel goed vinden en Akira heeft zijn voorliefde voor tech geërfd.

Sukura Kimura is de moeder van Akira en ze is een comedian, hoewel haar ex-man het liever anders zag en wilde dat ze het escaperoombedrijf van haar vader over zou nemen. Daarom heeft ze nu een andere man, Volodymyr Zelensky (een verwijzing naar de huidige president van de Oekraïne. Kom ik nog op terug!) die geheim agent is. Maar ze is nu dus wel een heel succesvolle comedian, en de reden waarom haar zoon ook comedian wil worden. Ze woont in een leuk appartementje in het centrum van Center City.

Dit is Volodymyr Zelensky en hij is de huidige man van Sakura Kimura. Hij is geheim agent voor Het Agentschap, een geheime organisatie geleid door Kane Darling met hoofdkantoor in Amsterdam. Zijn naam en uiterlijk zijn een verwijzing naar de huidige president van Oekraïne en dit karakter heb ik bedacht nadat ik ging kijken of die president op de Galerij van de Sims 4 staat (en hij stond er) en ik vond deze versie van hem een beetje op een geheim agent a la James Bond lijken. Hij probeert constant bij zijn stiefzoon Akira in de gunst te vallen. Zo heeft hij hem zelfs een huis ( zeg maar villa) cadeau gedaan op zijn laatste verjaardag. Nu een vraag aan jullie, zal ik kinderen voor hem maken in Sims zodat Akira stiefbroertjes en of zusjes krijgt? Laat het weten in de reacties!

Dit is Julie van Utrecht, het “evil” zusje van John. Veel mensen vinden haar pet lelijk en zij vindt dat niet leuk. Allen buurvrouw Jessie (die van Team Rocket uit Pokémon) vindt haar pet mooi. Julie lijkt een heel lief meisje, maar ze is in werkelijkheid knap gestoord. Zo heeft ze ooit haar ex-vriendje Julian en zijn toen huidige vriendin Cora bijna vermoord door een blokhut in de fik te zetten. En heeft ze “hele mooie zwembadjes” in de kelder van het huis waar ze mensen in laat verdrinken. Maar ze heeft wel veel respect voor haar oudere broer John en is ze zelfs een beetje bang voor hem. Want toen John een keer haar muts in stukken had geknipt en m in de fik had gezet, deed ze niks. Ze is (een beetje) gebaseerd op het karakter Kim uit het boek Obsessie van Joost Heyink. Een van mijn favoriete boeken.

Zo, nu ik de personages heb uitgelicht, ga ik jullie het huis laten zien waar Akira, Yuka , John en Blaire in wonen!

Zo ziet het huis ervan voren uit!
De hal!

De woonkamer en de keuken!
De master bedroom- en- bathroom. (Die opgeëist is door John)

De patio en de tuin (met zwembad)
Het kantoortje waar John vaak schrijft en waar Akira en Yuka slapen. En de badkamer die erbij hoort.

Wat vinden jullie van het huis en de karakters? Laat het me weten in de reacties! Trouwens, het huis en de hoofdpersonages (John, Akira, Blaire en Yuka) staan ook op de Galerij!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Altijd al willen weten waarom en hoe wij in Nederland buitenlands zijn gaan eten? Volg dan deze link!

Kleine edit: linkjes naar De Galerij toegevoegd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: