Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het regelen van mijn moeders feestje liep in de soep (maar gaat nu toch door)

Beste lezers,

Mijn moeder is bijna jarig (over ongeveer 9 dagen) en ze wordt 50, dat is best leuk. En daarom wil ze het op een locatie vieren. Ik zeg: zet gewoon een partytent op in de tuin en laat de muziek via Spotify spelen. Maar nee hoor, het moest zo nodig op een locatie. De locatie die ze eerst in gedachten had was een locatie in Malden (wiens naam ik persoonlijk meer vind klinken als een kinderdagverblijf dan een feestgelegenheid, maar dat ben ik.) Maar op een noodlottige dag (een paar dagen geleden) kregen ze te horen dat ze die dag al volgeboekt waren. Waarschijnlijk had een groot bedrijf oid ook op die dag geboekt daar en dacht de eigenaar: ” Daar kunnen we meer mee verdienen dan met zo’n oud fossiel wat haar 50e verjaardag viert!” en dus werd de locatie gewijzigd.

De huidige locatie is Boscafe De Zweef ook weer in Malden. Ik had het persoonlijk liever ergens in de stad georganiseerd bij een nachtclub of zo! Maar ja, mijn ouders vonden dat teveel gedoe. Maar je wordt wel maar een keer 50.

Wel hebben we ook een DJ (onze buurman) en moest ik mijn favoriete nummers doorgeven. Ik heb gekozen voor “Als ik jou zie” van Aukje Fijn, “De Bom” van Doe Maar, “Ping” van Fouradi, “ABC” van de Turfy Gang en als last but not least: “DeLorean” van Milow. Dat zijn dus, in volgorde, mijn vijf favoriete nummers. Vinden jullie dat verassend? Laat het me weten in de reacties.

Ik heb wel zin in een feestje en John en Akira ook.

Trouwens……..

Lusten jullie ook een stukje Franse arm?

Of spaghetti met oogballen? (Ja, John heeft deze grappen bedacht! Hij heeft een beetje een macabere stijl van humor, net als ik soms kan hebben!) De foto’s komen trouwens uit Fairly Odd Parents, een tekenfilm die ik als kind veel keek! Misschien dat ik daar ooit nog een keer een Retrohoekje over ga schrijven (Idee, idee……..🤔)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Wist je dat ze in Rusland dankzij de sancties die wij hebben opgelegdeigen versies van frisdrank produceren? Voor meer info volg deze link. (Trouwens, dat eigen frisdrank produceren zouden ze in Wijchen ook moeten doen! 😉)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: