Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik had gisteren echt een topdag

Beste lezers,

Ik had gisteren echt een topdag. Nee, echt. Het onweerde gisteren wel heel erg trouwens. Op een gegeven moment leek het wel alsof er een atoombom was afgegaan. Maar dat maakte gisteren nog niet zo top. Maar wat dan wel?

Nou, eerst kwam een begeleider dus langs en hij kwam me speciaal nog even opzoeken en ik dacht: “Wat heb ik nou weer aan me fiets hangen?!?”. Het bleek dus dat die begeleider een knuffel voor me had gekocht en wel eentje die ik heel graag wilde, een die op Cyril Hearsay van Totally Spies leek. Dat vond ik best leuk. En toen heb ik vanmorgen (Gisterenavond had ik er geen tijd meer voor!) een foto gemaakt van Cyril en zijn familie!

De familie Hearsay! Op de foto staan Lucas, Swan, Cyril, Nobunaga, Joshua, Karin Davis en Yuka.

Ook hadden ze gisteren bij TriUnity chocoladecake gebakken! Die was best lekker! (Oké, het was meer een brownie! Maar toch, hij was jammie!) En ik heb de hele dag bij TriUnity bijna alleen maar geschiedenisfilmpjes van Vroeger en Zo gekeken, wat ik best leuk vond, dus ik heb oook nog eens weinig gedaan en veel leuks (en mijn HTML-cursus, maar die is ook leuk!) En vandaag ga ik weer chocoladetaart bakken (nou ja, bakken, het is een no-bake taart!)!

Ook viel ik gisterenavond met mijn neus in de boter toen ik en mijn moeder moesten beslissen wat we gingen eten, uiteindelijk zijn we naar de Passage in Malden gegaan waar ik een heerlijke pizza heb gegeten!

Ziet er lekker uit he?

Verder gewoon een heel normale avond gehad!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ja, ik weet het, vrijdag is de dag van Luc’s Weetjeshoek, maar dit had effe voorrang! Die Luc’s Weetjeshoek houden jullie nog van me tegoed en doe ik waarschijnlijk morgen (Hij gaat over Napoleon!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: