Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag is mijn moeder jarig!

Beste lezers,

Vandaag is mijn moeder jarig en ze wordt 50! Dus ze gaat Sara zien (of hoe dat dan ook heet……..) En ze geeft vanavond een feestje bij Boscafé De Zweef in Malden (het dorp waar ik woon!) Persoonlijk had ik liever gehad dat we het bij een l.ocatie in Nijmegen (een nachtclub of zo!) vieren, maar mijn moeder wilde dit per sé en toen ik vroeg waarom toen gaf ze als antwoord dat ze dan lekker veel alcohol kon drinken, want dan hoefden ze niet naar huis te rijden!

Gisteren hadden we trouwens haar verjaardagsfeest bij TriUnity! Dat was best leuk! Ik mocht de hele dag Sims spelen en er was taart, en frikandellen, en bitterballen! Dat werd dus veel eten gisteren! En veel Sims spelen!

Mijn moeder is een leuke, intelligente en coole zakenvrouw die ik best geschikt vind als CEO of Kamerlid, en zelfs als premier. Nou ja, wat ik wil zeggen is dat mijn moeder gewoon een topvrouw is, ze kan heel veel waaronder knuffels maken! Ik heb er al een aantal die door haar gemaakt zijn!

Cute huh? Deze is door mijn mama gemaakt!

Wat ik wil zeggen: MAMA JE BENT TOP EN IK HOOP DAT JE NOOIT ACHTER HET AANRECHT VERDWIJNT, NET ALS EEN VRIENDIN VAN ME DIE OPEENS EEN KIND KREEG EN TOEN HUISVROUW WERD! Happy b-day to you!

Happy birthday Mama!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb donderdag een nieuwe knuffel besteld en ik wou vrijdag een blogje schrijven over broodjeaapverhalen en waar ze vandaan komen! Nu wacht ik tot die knuffel er is en daarna ga ik bloggen over broodjeaapverhalen, verwacht beide dus vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: