Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn moeders verjaardag was TOP!

Beste lezers,

Gisteren was mijn moeder jarig en het was een absolute topdag! Het begon al bij het opstaan, ik werd vroeg wakker (zoals altijd! Ik ben nou eenmaal een ochtendmens!) en ging toen naar de kamer van mijn ouders om te kijken of mams al wakker was. Papa was wel al wakker en zei dat ik later terug moest komen want mijn moeder lag nog te pitten.

Dus ik kwam later terug, en ik gaf haar de twee cadeautjes die ik voor haar had gekocht bij de Nedgame en bij LARGE. En bij die van de Nedgame zei ik giechelend dat ze die eerst maar moest openmaken. En toen ze die openmaakte begon ik keihard te lachen. Het was namelijk een fossiel-knuffel van Animal Crossing. En toen ze vroeg waarom ik haar een pluche cadeau had gedaan zei ik: “Dit is geen pluche, maar een spiegel!” Kon ze niet waarderen. Het andere cadeautje wat ik haar gaf waren Tinkelbel oorbellen die ik bij LARGE had gevonden samen met een collega.

Dit fossiel heeft ze gekregen! Blijkt dat het een kussentje is! (En die knuffelpoppetjes zijn van mij!)

En toen kwam mijn broertje langs en toen konden we pas echt cadeautjes doen. En het grootste cadeau was ondanks de hints geen Mini/cabrio/motor/heli, het is……………

En ’s avonds was er dus het echte feest! Waardoor ik ’s avonds niet met mijn virtuele volk/digitale poppenhuis kon spelen. Maar het feest was wel leuk, zo heb ik ” De Bom” van Doe Maar en “Als ik Jou zie” van Aukje Fijn aangevraagd. En toen De Bom aanstond heb ik de microfoon gepakt en ben ik “Het Ei” gaan zingen, waarna ik mijn ex van de middelbare school bedankte, want zonder haar was Het Ei niet tot stand gekomen. En heb ik ook nog andere liedjes mee gezongen. Ook mocht ik mijn Chromebook meenemen, voor als het wat te hectisch werd.

Ik die Het Ei zingt!

Maar niet alleen voor mijn moeder was het feest; ook voor mij! Toen we aan het ontbijt zaten kwam de PostNL langs met een aantal bezorgingen, een voor mijn broertje (was een hoodie van LARGE) en twee voor mij! En dat waren een Pokémon-vest en een nieuwe knuffel!

Het meisje is nieuw, de jongen had ik al! Het Meisje heet Lilli en de jongen heet John! Ze zijn broer en zus, hun achternaam is Swan! Meer over hun en hun familie in een latere blogpost!

Die twee knuffels op die foto gingen ’s avonds ook mee naar het feest!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Kennen jullie dit liedje? Ik vind hjet echt wel een grappig liedje en wil het wel instellen als ringtone! Zal ik het doen? Laat het weten in de reacties!

Kleine edit: Video van Het Ei toegevoegd!

4 gedachten over “Mijn moeders verjaardag was TOP!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: