Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn veelbewogen avond gisteren!

Beste lezers,

Ik had gisteren al in de P.S. gezet dat mijn schermen van mijn game-pc het niet deden, maar gisterenavond deed mijn hele game-pc het niet meer, althans dat vertelde papa. Mijn vader heeft m in de loop van de avond wel weer aan de praat gekregen en mijn Sims bestanden zijn gelukkig ook overgezet! Naar mijn laptop welteverstaan. Maar ik was wel diep bedroefd, net zo bedroefd als mensen die een huisdier verliezen omdat ie sterft. De mensen bij TriUnity begrepen het ook niet toen ik vertelde dat ik zo bedroefd was om mijn game-pc (We hadden het vanmorgen over huisdieren en hoe die doodgaan) en ze noemden me materalistisch. Maar ik was zo bedroefd dat ik voelde dat ik nergens goed voor was, alleen maar als kanonnenvoer in de Oekraïne, dus toen heb ik maar een route naar Kiev (of is het Kjiv) uitgestippeld op mijn telefoon, waarna ik ben gaan opzoeken hoe je het snelst zelfmoord kon plegen en toen heb ik me opgesloten in de badkamer met de gedachte dat ik alleen uit de badkamer zou gaan in een lijkzak. Niet fraai, maar ik was dan ook diep bedroefd.

Wat wel grappig was. Daarna gingbn we eten en de rest van de avond heb ik het niet meer over zelfmoord gehad. Waarschijnlijk was het dus de combinatie van verdriet en honger. Afijn, na het eten heeft papa mijn laptop klaargezet op zijn werkplek op zolder. Waar hij tot mijn verbazing een ultrawide screen had! Wil ik ook! Ik kwam er met de bedoeling te gaan Simsen (en dat heb ik ook gedaan) maar toen ik dat scherm zag dacht ik: “F*ck it, ik wil film kijken, want dan lijkt het net alsof ik in de Pathé zit!” en toen ben ik gaan Simsen en tergelijketijd heb ik Totally Spies, Avatar The Last Airbender en zelfs nog een stukje Kronk’s New Groove gekeken! En toen was het 10:30 PM en toen moest ik afsluiten!

Zo’n scherm dus!

Trouwens van Avatar The Last Airbender heb ik ook een aantal pluches! 4 in totaal, dit zijn ze:

Deze knuffels!

Vanavond ga ik dus lekker op mijn laptop Sims spelen! En die game-pc, dat is de reserve pc die ik gebruik als mijn laptop ooit een keer gestolen wordt of zo!😉

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik hoop dat papa zo aardig is dat ik zijn werkplek weer mag lenen! Anders is mijn kamer prima hoor! Trouwens, weet iemand nog een lekker recept wat ik kan bakken/koken vrijdag bij TriUnity? Als je er een weet, laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: