Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik moest net weer denken aan 2016!

Beste lezers,

Ik zat vandaag iets te lezen op internet wat me deed terugdenken aan 2016, en wat was dat voor mij een veelbewogen jaar zeg! Het begon goed, maar eindigde kut en nu zal ik vertellen hoe dat komt!

Nou ja, in 2016 werd ik 16, want ik ben in 2000 geboren! Mijn ouders hadden een groot feest gegeven met muziek en dergelijke, en zelfs een limo, dat was best leuk, toen mocht ik dus een paar vrienden meenemen en toen koos ik dus voor mijn toenmalige vriendin, mijn broertje, en nog een paar anderen! Man, man, man, wat een feest was dat met alles erop en eraan…………..

Tegen de zomer van 2016 was er natuurlijk die Pokémon GO hype en ik dacht: ” Daar moet ik ook aan meedoen, maar wel op een manier die bij mij past!” en toen heb ik dus online me sufgezocht naar een Eevee pluche (die kon je toen nergens vinden, nu zie je ze overal. Het lijken net taxi’s in GTA!) Uiteindelijk heb ik er een gevonden op eBay, in het Verenigd Konikrijk. Dat betekende dus: Hup, bestellen! Een weekje later was ie er! En ik noemde de nieuwe Eevee Monaco, naar het gelijknamige land. (Daarmee begon ook de trend van het Eevee-knuffels vernoemen naar landen die beginnen met een M! Dat is handig voor tijdens Pim Pam Pet, als ik dan een land moet noemen met een M dan kan ik altijd gewoon een van mijn Eevee knuffels pakken!)

Ik dacht dat die Eevee knuffel een eenmalig dingetje was! Maar nee hoor, voor mijn verjaardag in 2017 kreeg ik nog een Eevee, een paar weken later kocht ik er nog een en daarna kocht ik voor mijn afsluitdagen naar Duitsland een Fennekin! En daarna ontdekte ik de Nedgame en begon mijn nieuwe verzamelhobby, namelijk knuffels, pas echt vleugels te krijgen!

Maar toen………….. In oktober 2016 gingen ik en mijn klas op reis naar Duitsland! Leuk zou je denken, lekker naar Berlijn, maar nee hoor, het werd geen Berlijn , het werd een of ander duf plattelandsdorpje bij het Teutoburgerwoud. Op die reis voelde ik me helemaal niet goed (en de Wifi was er kut) en tot overmaat van ramp ging het ook nog eens uit met mijn toenmalige vriendin. (Dat was in een zwembad, ik zat wat te kloten en toen werd zij boos en ik gaf haar een klap en daarna werd ik uit het bad gehaald en heb ik zitten huilen! Vandaar dat ik een licht fobie voor openbare zwembaden heb opgelopen!) En toen het uitging met haar maakte ik een flinke ruk naar rechts en begon ik mensen uit de Randstad als meerderwaardig te zien en Wijchenaren als parasieten/ongedierte die erop uit waren de mensen uit de Randstad te vernietigen en het communisme in te voeren in Nederland, waarna Nederland opging in een Russisch rijk dat zich uitstrekte van Portugal tot aan de Beringstraat , met mijn ex voorop! Gelukkig associeer ik Wijchen nu niet meer met communisme, maar met comedy! Hoe dat komt? Door een of andere Geallieerde soldaat uit Amerika die daar wakker werd in een kliko bij de Appie op het Europaplein! (Oplettende lezers weten dat dit over Donnie Smits gaat!)

Het oranje gedeelte is wat ik bedoel!

De tijd daarna (en ook nog een stuk van 2017) voelde ik me heel eenzaam omdat bijna niemand meer mijn vriend wilde zijn! Alleen leerlingen uit de lagere klassen hadden nog een beetje respect voor mij! De persoon die ik toen nodig had, die was ik toen vergeten, het is namelijk de knakker die jullie kennen als Joshua!

Joshua!

Toch heb ik nu om een of andere manier (eigenlijk sinds dat hele Oekraïne-gedoe is begonnen!) nostagie naar die tijd! Waarschijnlijk omdat mijn leven toen overzichtelijker was ofzo?

Bij TriUnity heb ik het ook nog steeds heel leuk! Ik voel me hier meer thuis dan ik ooit op de Middelbare School heb gedaan!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Sommige dingen in dit blogje zijn misschien wat overdreven, maar het is dan ook al wat langer geleden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: