Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Interview met Karin Davis

Beste lezers,

Het is weer tijd voor een interview met een van mijn knuffels en vandaag is het Karin Davis, de beste vriendin en jeugdvriendin van Lucas Hearsay, en dochter van schrijver Carl Davis

Karin Davis (rechts) met haar vriend Lucas Hearsay

Vraag 1: Vertel eens wat over jezelf!

Karin: “Ik ben Karin Davis en ben geboren op 12 December 2000. Ik ben de dochter van Carl Davis, en hij is in de Likybincity-wereld een beroemd schrijver.”

Vraag 2: Je bent dus de dochter van een schrijver! Ben je zelf ook een boekenwurm?

Karin: “Ja, ik lees heel graag. Ik ben nu bezig in een boek wat ik van Lucas heb gekregen, het heet “De Dievenbende van Scipio” en ik vind het een best leuk boek. Maar ik ben ook een boek aan het lezen wat ik van Lucas heb gebietst wat gaat over Scandinavië! Maar ik hou ook erg van computerspelletjes spelen!”

Vraag 3: Je houdt dus van computerspelletjes en lezen. Wat was je eerste echte spelcomputer?

Karin:”

Ik vroeg op mijn 6e verjaardag om een Wii!

Lang verhaal kort: Papa trots met dochter naar de Halfords voor haar eerste fiets. Dochter heeft alleen maar gehuild en geroepen dat ze geen fiets wilde. Gaat je trots als vader…. Sorry pa.

Kort daarna, voor kerst, moest ik op de dag voor kerst mee met mama (papa vertikte het, terecht) naar de Nedgame, om aan te wijzen wat nu eigenlijk een Wii was . En helder licht Karin Davis had nog eens niets door ook. “

Vraag 4: Waar kocht je de spelletjes dan voor de Wii?

Karin:” Meeste spelletjes kocht ik bij Nedgame, waar ze standaard €40 kostten. Al downloadde ik ook vaak illegaal games of leende ik ze bij de bieb in Center City, Rabbids Go Home heb ik zo vaak geleend, om hem te spelen met mijn jeugdvriend Lucas Hearsay, dat ik hem daar wel meer dan 2x van had kunnen kopen.”

Vraag 5: En die Lucas zie je die nog wel eens?

Karin:”Zien is een understatement. Ik woon met hem samen in een vrij luxe appartement in Nijmegen, en samen met nog een vriend, Nobunaga Fox.”

Vraag 6: En die Nobunaga is………….

Karin: “Een best leuke knakker, hij komt uit de Gotmailiaanse Federatie, maar hij is toen hij jong was geadopteerd door een steenrijk gezin in Katoren dat in een villa woont en ze hadden al een zoon, Joshua, maar die woont ergens anders. Nobunaga is een best leuke en een beetje geeky jongen. Lucas en ik kunnen het goed met hem vinden.”

Lucas, Karin en Nobunaga

Vraag 7: Als je moest kiezen: Liefde of geld? (Onder liefde versta ik ook vriendschap en zo)

Karin: “Liefde, ik was zo pissig toen Lucas naar Katoren verhuisde en mij dumpte voor een of andere zangtrien uit Malden, ene Aukje nogwattes. Maar later bleek het doorgestoken kaart te zijn van Lucas’s vader die zijn zoon wilde opvoeden tot wereldleider. En leer mij Lucas kennen, maar Lucas vindt het leven als wereldleider waarschijnlijk niet zo leuk. Stel jke voor Lucas Hearsay als kleider van Katoren, ik zie hem eerder als schrijver of zo! En dan was er natuurlijk nog dat Wijchenarengedoe met dat eiland…………”

Vraag 8: En waarom denk je dat Lucas wereldleider zijn niet leuk vindt?

Karin: “Omdat ik Lucas al mijn hele leven ken! Daarom!”

Vraag 9: Heb je muziek waar je echt niet naar kan luisteren?

Karin: “Alles van Aukje! Maar dat is pas sinds Lucas zo vreemd begon te doen, maar gelukkig is dat weer helemaal voorbij en vind ik Aukje niet eens meer zo erg! Het is dat Lucas het steeds opzet! En een van haar liedjes is ook het volkslied…….. nog steeds…………”

Vraag 10: Wat zie je nou zitten in een jongen/man?

Karin: “Dat ik vooral veel leuke dingen met hem kan doen! Zoals naar de stad gaan! En gamen en zo!”

Vraag 11: Wat is je lievelingdier?

Karin: “Een rode vos, ik vind vossen sowieso wel leuk! En zeker het vosje van Lucas! Freekje! Die is zooo schattig!”

Vraag 12: Wat denk je over de ideeën van Lucas’s vriend Joshua?

Karin: “Raar, gewoon raar, ik snap niet wie dat nou wilt, een dictatuur, en alleen maar om het Jupilervirus te bestrijden! Ik vond de huidige maatregelen al soms te ver gaan, maar dat kan ik nog begrijpen. Wat Joshua wil………. Nou, nee!”

Vraag 13: Wat vind je van Cyril Hearsay?

Karin: “Soms vind ik hem een beetje eng, heb je trouwens al gehoord dat hij nu badkamers steelt en zitmeubilair? Vind ik een best rare hobby, vroeger speelde hij tenminste nog gewoon Animal Crossing!”

Vraag 14: Was jij vroeger een buitenbeentje?

Karin: “Ja, ik was wel altijd anders dan de andere meisjes, ik was wat jongensachtiger, gelukkig vond ik een vriend in een ander “buitenbeentje” namelijk Lucas Hearsay! Hij is nog steeds mijn beste vriend!”

Vraag 15: Hoe heb je Nobunaga dan leren kennen?

Karin: “Via Joshua, ik ontdekte pas vrij laat dat hij ook gewoon een familie had! Ik dacht: die gast woont bij Lucas, zo vaak waren die twee bij elkaar!

Vraag 16: Wat is je lievelingseten?

Karin: “Pizza, absoluut pizza! Het liefst quattro stagioni of een calzone, maar laatst had Lucas een dönerpizza en die was ook best lekker! Maar Grieks is ook best lekker!”

Vraag 17:Je bent dus een boekenwurm, maar wat lees je nou het liefst?

Karin:”Ik lees het liefst Engelstalige boeken. Ik ben namelijk van oorsprong Engels (nou ja, mijn moeder is Nederlands) en ik ben tweetalig opgevoed! Maar sommige Nederlandstalige boeken zijn ook leuk, zoals “de Club van Lelijke Kinderen” en “Het Gouden ei“. “

Vraag 18: Hoe wonen je ouders?

Karin: “Tja, mijn vader zit nu in Medici, dat is een eiland vlak bij Italië, onder Frankrijk. Hij is daar een nieuw boek aan het schrijven en ik pas zolang op onze flat, en toen, om het wat minder eenzaam te maken, heb ik Lucas en Nobunaga gevraagd om bij me in te trekken!”

Vraag 19: Wat is je favoriete videogame?

Karin: “Sims en Minecraft, omdat je daarin zo lekker creatief bezig kunt zijn! Maar tegen een potje Mario Party of Mario Kart met vrienden zeg ik ook geen nee!”

Vraag 20: Wat vind je van alle vreemde verzamelingen die Lucas altijd had, zoals klokken en dummytelefoons, en nu pluches?

Karin: “Dat vind ik echt Lucas eigen, dus iets wat echt bij Lucas past, en dat maakt ook zo dat ik Lucas zo’n leuke knakker vind! Wist je trouwens dat het in China heel onbeleefd is een klok te geven als cadeau, “Een klok geven” klinkt in het Chinees hetzelfde als “Naar een begrafenis gaan!” Heb ik ooit in een boek over China gelezen! Rare jongens die Chinezen, maar ze hebben wel lekker eten!”

Ja dat is zo, bedankt voor het interview!

Karin: “Jij ook bedankt voor het interviewen!

En wat vonden jullie van het interview, hopelijk kennen jullie deze knuffel nu wat beter, en haar vrienden ook!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Alle boeken en games en sommige winkels en dat gebruik van de Chinezen genoemd in dit interview zijn echt! Volg de links voor meer info! En die “zangtrien” bestaat ook echt, dat is Aukje Fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: