Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag heb ik een geluk bij een ongeluk!

Beste lezers,

Vanmorgen vertelde mijn vader me dat mijn moeder ziek was, voor mij niet zo heel verrassend omdat ze zich gisteren al niet lekker voelde. Maar wat wel verassend was was dat papa mij twee keuzes gaf: Naar TriUnity gaan met een collega of een extra dagje vrij! Drie keer raden waar ik dus voor koos! Het dagje vrij, alhoewel ik het nog steeds wel leuk vind om naar TriUnity te gaan zeg ik geen nee tegen een extra dagje vrij! Hoewel het wel kut is dat mijn moeder ziek is! Het was dus een geluk bij een ongeluk, of zoals ze aan de overkant van het Kanaal zeggen : “An happy accident” (of de plas , dat kan natuurlijk ook!)

Daarbij zijn ze ook aan de stroom aan het werken hier in de wijk waardoor mijn stroom (en het Internet) dus soms uitvalt, maar daar weet ik wel mee te dealen! Vroeger zou ik dan heel erg boos zijn geworden. Nu zet ik gewoon mijn data-hotspot aan op mijn telefoon en sluit mijn laptop daarop aan!

Wat wel jammer is (en dat meen ik echt!) is dat ik niet een nieuwe knuffel mag kopen als vakantiecadeautje, hoewel we over een paar weken naar Lissabon in Portugal gaan. Ik wou een nieuwe pluche kopen die ik onlangs op internet in een webshop had gezien. Ik heb m ook aan mams laten zien en zijn vond m heel schattig! Ik heb er ook al een naam voor: Giovanni Hearsay!

Willen jullie een sneak peek?

Zo ziet ie eruit! Hij is toch best schattig!

Dat is alles wat ik te melden heb vandaag! Trouwens, morgen komt er weer een nieuwe Luc’s Weetjeshoek (want vrijdag)!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ben vandaag maar beneden gaan zitten met mijn laptop omdat ik dacht dat mijn moeder de hele dagf in bed zou blijven liggen, maar nu gaat het eigenlijk wel weer een stuk beter met mams!

2 gedachten over “Vandaag heb ik een geluk bij een ongeluk!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: