Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag in de stad geweest! En heb een Pokémon knuffel gekocht!

Beste lezers,

Ik ben vanmiddag met mijn ouders en mijn broertje naar de stad geweest! Het was gewoon lekker de middag winkelen en wat eten! Ook heb ik weer een nieuwe knuffel, nadat ik het met mijn ouders op een akkoordje heb gegooid!

Niet alleen heb ik een nieuwe knuffel! Ik heb ook wat nieuwe kleren voor als ik over een paar weken naar Lissabon ga! Ja, je hoort het goed, ik ga weer op vakantie (ook al begint de zomervakantie pas over een paar weken) Het is een soort tussenvakantie! In de zomervakantie ga ik trouwens naar Egmond aan Zee voor als je het wilt weten! En in de herfst gaan we (als het goed is en er niks tussen komt, zoals een best wel heftige corona-uitbraak waardoor het leger ingezet moet worden en de regering de dienstplicht heractiveert) nog een weekje naar de zon, dus ik heb nog heel wat vakanties te gaan (Nee, we gaan in november/december niet op wintersport als jullie dat nu denken!)

Ook heb ik lekker wat bij De Blonde Pater (eetcafé in Nijmegen) een lekker broodje Chicken Teriyaki gegeten en een glas ijsthee (waar ik nu ook weer zin in heb of kan ik beter spa Rood pakken?) gedronken. Dat was ook best lekker! En natuurlijk ben ik bij Nedgame en bij Gator geweest en bij Gator lag toch zoiets moois, namelijk een Pokémon knuffel die ik al sinds kerst wil! (Moet ik m wel even van mijn wishlist afhalen!) En daarom hier een plaatje van mijn nieuwe knuffel:

Mijn huidige nummer 1 (Jamie) samen met de nummer 2 (Freekje)

Zoals jullie wel kunnen lezen heb ik nu dus een nieuwe Pokémon-knuffel (die ik al wilde sinds Kerstmis) en is zijn naam Jamie, het is een Yamper, dat is een Pokémon die op het hondenras Corgi lijkt, volg de link voor meer info.

Ik had dus best wel een leuke dag en ik verheug me best wel op de reis naar Lissabon!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb net even met mijn moeder overlegd over het ijsthee of spa-debacle en zij zei dat ik het zelf mocht kiezen want het is tenslotte toch Wochenende (dat betekent weekend in het Duits)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: