Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Riley Lewis en zijn familie!

Beste lezers,

Gisterenavond schreef ik al in de P.S. dat ik met een familie aan het spelen was die ik samen met mijn oppas van vroeger had bedacht (Al heel lang geleden!) Nu zou ik die familie graag aan jullie willen voorstellen!

We beginnen met het hoofdpersonage; Riley Lewis! Riley is een jongeman van ongeveer 21 jaar oud (Hij is geboren op 30 juni 2000) en hij houdt van avonturen beleven, videogames spelen (vooral de Sims), lekker eten, en nog veel meer dingen! Riley is een schrijver die boeken schrijft en ook zijn eigen blog heeft, (net als ik.) Ook heeft hij een Pokémon die hem helpt met o.a. oversteken bij het verkeer omdat hij licht gehandicapt is, hij kan namelijk zijn rechterhand minder goed gebruiken! (Ook weer, net als ik!) Riley is niet zo sportief, maar hij is daarentegen wel weer heel intelligent! Hij is een enorme fan van de tv-show ” The Silver Zephyr” en wil (nog steeds) graag meesterdief worden net als het hoofdpersonage in die show, wat hij nog steeds graag naspeelt, ook al is hij 21!

Dit is de vader van Riley, Terrence Lewis. Hij is de broer van Jerry Lewis uit de serie Totally Spies (ook in die serie trouwens!) en hij is in die serie een slechterik, maar in de Sims heeft hij zijn leven aardig gebeterd en heeft een eigen mediabedrijf (Iets als RTL of Talpa)! Ook heeft hij nu een vrouw, Corine en twee kinderen met zijn vrouw Corine en nog een derde zoon bij zijn maîtresse (Ja, hij heeft een maîtresse). Dus hij heeft zijn leven wel verbeterd, maar hij is nog niet helemaal koosjer! Maar ja, voor zijn kinderen is hij wel aardig! Voor meer info over hem verwijs ik je door naar de Totally Spies Wiki!

Dit is Corine Lewis, de moeder van Riley! Ze is gebaseerd op de persoon met wie ik dit verhaal verzon en ze is psychologe bij een tijdschrift voor kinderen (De TINO), wat die oppas ook was toen ik dit verhaal voor de eerste keer met haar bedacht! Corine is een lieve, vrolijke dame die goed met haar kinderen (en haar stiefzoon) overweg kan! (Zie je het al voor je, die oude brompot Terrence met zo’n vrolijke dame!) Ze houdt heel erg van (bord)spelletjes, maar ook van sommige computerspelletjes, en van lezen! Ook is ze erg leergierig en wil altijd nieuwe dingen leren!

Cheren Dolby is de zoon van Terrence en zijn Maîtresse en is dus de halfbroer van Riley! Hij is een beetje een geek die erg van computeren en computerspelletjes houdt! Ook is hij muzikaal heel vaardig en kan hij goed gitaar en piano spelen (Iets wat Riley dan weer niet kan!). Cheren is dol op Metal muziek en vindt de huidige popmuziek (en dan vooral rap) geen echte muziek! Ook vindt cheren dat Riley beter rts-games kan gaan spelen dan Sims ” want dat is goed voor zijn tactisch nadenken”, maar eigenlijk wil hij Riley gewoon bij zijn vriendengroepje trekken waarmee hij altijd op vrijdagavond of gaat gamen of naar de kroeg gaat! Ook is Cheren fan van Animeseries (net als Riley) , Japanse cultuur en Oost-Europa (en dan vooral Rusland en het communisme, hij vindt het idee van communisme goed, alleen de uitwerking slecht!) Cheren is gebaseerd op een vriend die ik had op de middelbare school!

Dit is Keane Lewis, het broertje van Riley, Keane is geheim agent en het huidige hoofd van de World Organization of Human Protection, sinds zijn oom Jerry, de vorige baas, afgetreden is in 2016! Keane kan alles, maar dan ook echt alles. Hij kan koken, hij kan programmeren, hij kan dingen repareren. Hij is echt van alle markten thuis. Maar Keane vindt het vooral leuk om videogames te doen! Ook is hij een echte geluksvogel! Als hij ergens aan meedoet wint hij gegarandeerd, altijd, de hoofdprijs! Verder is Kane altijd heel aardig voor zijn medemensen.

Dit is Jamie, de hond van de familie en de hulphond van Riley! Hoewel het eigenlijk geen hond is maar een Yamper, een Pokémon! Jamie helpt Riley met oversteken aangezien Riley dat niet zelf kan vanwege zijn handicap! Veder is Jamie gewoon een erg aardig hondje die altijd aanvoelt als je je verdrietig voelt!

Dit is Max, de kat van de familie, hij is altijd erg actief en gaat graag naar buiten, maar dat mag niet altijd! En als dat niet mag……. berg je maar, dan wordt Max erg ondeugend en dan gaat hij bijvoorbeeld dingen ergens vanaf gooien en tegen dingen aan sproeien! Maar meestal laat de familie hem wel gewoon naar buiten dus dat gebeurt niet zo vaak! De soort kat die Max is is een Blauwe Rus!

Natuurlijk heeft de familie ook een huis en daar heb ik ook foto’s van! Kijk maar!

Het huis zelf, de patio en de kamer van Kane!
Vooraanzicht
De kamer van Cheren en het zwembad!

Dus, wat vinden jullie van deze familie? Ik hoop dat jullie hen en het huis leuk vinden! Zal ik hier op het blog over deze familie hun dagelijkse belevenissen opschrijven in dagboekvorm, gezien vanuit het perspectief van Riley? Laat het me weten in de reacties

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Net, toen ik aan het schrijven was, toen ging er een hels kabaal af, bleek later NL-Alert te zijn, maar ik dacht dat het een Flood Warning was en dat het gebouw/de straat onder zou lopen! Ik heb dat namelijk ooit een keer meegemaakt toen ik op reis was in de VS, we waren toen in Washington D.C. aangekomen en het regende verschrikkelijk hard en in het hotel kregen we op onze telefoons een Flood Warning, OMDAT HET DUS ZO HARD REGENDE! (True Story)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: