Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Hoe ik vroeger mijn laptop moest delen met mijn broertje!

Beste lezers,

Velen van jullie weten dat ik een gaming laptop heb die ik helemaal naar eigen gebruik mag gebruiken, maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ik namelijk in de brugklas zat moest ik namelijk een laptop delen met mijn broertje, hoe dat kwam? Lees maar gauw verder.

Mijn broertje had (toen ik in de brugklas zaten hij dus in groep 8) een obsessie/verslaving met het spel Minecraft, iedereen speelde het in die tijd, mensen bij mij in de klas, bij mijn broertje zijn vriendjes, etc. (Tegenwoordig wordt het nog steeds wel gespeeld, maar het is nu niet meer het populairste spel onder basisschoolkinderen, dat is nu Fortnite!) En mijn broertje speelde het dus ook, en hij speelde niet gewoon Minecraft, nee, hij had mods! (En daarbij weer allerlei soort, zoals een waarbij je Pokémon had in Minecraft en een met computers!) Die mods die haalde hij van een of andere launcher die hij van een of andere louche site had gedownload! En omdat die mods van niet zo frisse sites kwamen kwam er ook vaak malware/virussen/weetikveel mee waardoor de laptop waarop hij Minecraft speelde het na een tijd niet meer deed en dus totaal naar de filistijnen was! En daarom moest er altijd de plugin Java van Oracle op mijn laptop staan (nu niet meer trouwens!) zodat mijn broertje als het nodig was Minecraft op mijn laptop kon spelen. En ik vond die plugin alleen maar bloedirritant, want dan had ik net Sims opgestart, werd ik er weer uitgehaald door Java omdat het zo nodig moest updaten! Het liefst had ik Java er gewoon afgedonderd, maar dan werkte Minecraft ook niet meer, en wat moest mijn broertje dan?

Ja, jullie lezen het goed, uiteindelijk moesten ik en mijn broertje een laptop delen, en dat was best moeilijk voor mij! Want dan kwam ik thuis van school, mij verheugend op Sims, en dan had ik net mijn laptop uit de tas gehaald om te Simsen en dan sprong mijn broertje er weer achter voor Minecraft! Waardoor ik dus de rest van de middag en een deel van de avond op de bank moest doorbrengen met de iPad van mijn vader, waarop ik dan ging webbrowsen, want, ja, iets anders had ik niet, het was mijn laptop of de iPad van paps (Ik ben sowieso nooit van het buitenspelen geweest, dus als mensen daarmee komen, dat was nooit een optie!) Gelukkig ging mijn broertje eerder naar bed dan ik waardoor ik toch nog een halfuurtje of een uurtje mocht Simsen!

Gelukkig kreeg mijn broertje voor zijn 12e verjaardag een Toshiba laptop waardoor we van dat gezeur af waren! En hij had ook al een Xbox gekocht met Minecraft er op zodat ik en mijn broertje het samen konden doen, maar daar hebben we het een andere keer over!

Nu hebben ik en mijn broertje allebei onze eigen gaming computers, hij een echte pc, ik een laptop. En wat er met de laptop gebeurd is die ik in de brugklas gebruikte? Nou, volgens mij heb ik die ge-factory reset en heb ik die nu in een la op mijn kantoor bij TriUnity gesodemieterd waar ie ligt weg te rotten!

Ik met mijn gaming laptop, en mijn Chromebook!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Wat ik ook nog over wilde schrijven en wil vertellen is dat toen ik in de derde klas van de middelbare school zat, een paar van mijn klasgenoten mijn laptop een keer te pakken hadden gekregen en mijn achtergrond hadden veranderd in een pornografisch plaatje, nou, daar schrok ik heel erg van , maar ik bleef kalm en had het snel teruggezet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: