Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zo’n zin in de vakantie naar Lissabon

Beste lezers,

Zoals sommigen van jullie wel weten ga ik komende week op vakantie naar Lissabon en, geloof het of niet, daar heb ik best wel veel zin in!

Waarom? Nou, ten eerste omdat mijn ouders deze reis al lopen op te hypen en ten tweede omdat ik gewoon dan even weg ben van huis (en van TriUnity). bovendien mag ik mijn laptop meenemen zodat ik daar ook de Sims kan spelen. Wat ik daar allemaal ga doen? Geen idee. Wel weet ik dat we om 5 AM op moeten staan om te vertrekken, wat ik best kut vindt, want ja, ik slaap in vakanties graag uit. Maar als je vroeg vertrekt ben je ook vroeg daar.

Deerste dag moeten we tot 3 PM lokale tijd (Lissabon ligt in de tijdzone van Engeland, heb ik even opgezocht!) wachten voordat we in het appartement kunnen, dus gaan we eerst even naar een of ander museum en daarna gaan we even chillen in het appartement en daarna eten. Zo ziet de eerste dag eruit.

Ik hoop dat ik van mijn ouders (als ik daar een leuke pluche zie) een nieuwe pluche mag kopen! Maar dat is niet waarom ik op vakantie ga, ik ga natuurlijk op vakantie om onder andere lekkere dingen uit de lokale cuisine te proberen! Weten jullie nog lekkere Portugese dingetjes? Laat het me weten in de reacties!

Ik heb erg veel zin in de reis naar Lissabon!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hier hebben jullie een foto van mijn lievelingsknuffels, gewoon omdat ik graag mijn lievelingsknuffels wil laten zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: