Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het is vandaag vaderdag!

Beste lezers,

Het is vandaag vaderdag en, tja, ik heb mijn vader ook cadeautjes gegeven! Maar het kutte is wel dat we naar opa moeten en dat gaat dat weer ten koste van mijn Sims tijd. Afijn, het is niet anders, ik pas me wel aan!

Wat ik mijn vader heb gegeven op vaderdag? Een bord en twee dozen met sokken,(nee, echt dat wou hij!) Verder heeft hij nog wat kleding gekregen en wonderlijk genoeg, geen nieuwe elektronica of andere tech-dingen! Daar maak je hem meestal wel blij mee! (Maar je maakt hem ook blij met een flesje speciaalbier hoor!) Mijn vader werd echt heel blij van dat bord en die sokken! Ja , ik weet het, ik heb een vader die niets opheeft met van die stereotype mannendingen als auto’s of voetbal (maar dan wel weer met bier!) en dat vind ik helemaal prima, ben gewoon wie je wilt zijn (zolang je maar niet met mij in conflict raakt!)

Verder gaan we vanavond ook uit eten bij het wokrestaurant in Malden met mijn andere opa, en daar verheug ik me al de hele dag op, nee, echt, ik heb al bedacht welke knuffels ik mee ga nemen naar dat wokrestaurant (Lucas en Karin!)

En over vaders gesproken………….. Ik moet mijn virtuele vader ook nog iets geven voor vaderdag, hebben jullie ideeën? Weet je niet wie mijn virtuele vader is? Dan komt hieronder een dikke hint! En ik ben (terwijl ik dit blogje schrijf) ook met zijn familie aan het spelen op Sims!

Het is Cyril Hearsay!

Ik hoop dat jullie, mijn lezers, jullie vaders en opa’s flink verwennen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat gisteren oude fragmenten van het programma “Even tot Hier” te kijken en toen kwam ik op een parodie die hun hadden gemaakt op I Will Survive! En daar heb ik weer een parodie op gemaakt! Lees hier!

Eerst was ik nog bang, raak ik alles kwijt?

Er is een hele hoop gebeurd, in een paar dagen tijd.

Eerst dat Wijchenarengezeik, waar de heisa mee begon.

Maar ik verzon, hoe ik het toch nog winnen kon!

Ik. Stapte. Op. Naar ons kantoor.

Ik zag een schitterend gordijn, en ik dacht: dit word mij decor.

Pak die camera d’rbij, en ik zeg tot mijn partij: ik trek me terug.

En ik bewaar daarmee de rust. Come on, now go. ‘K loop uit de deur.

Maar dan vertrekt daarna ook Mourad Alaoui en zelfs Blaire Williams. Mijn geallieerde maatje Donnie Smits verhuist naar Wijchen en steekt een dolk in m’n rug.

Dit wordt een rommel. Dus weet je wat, ik kom weer terug! Want ja, ik blijf. Bij mijn partij. Er komt een lijsttrekkersverkiezing, dus stem allemaal op mij.

Ik heb met niemand overlegd. Ik heb het nu toch al gezegd. Ik blijf erbij. ‘T is mijn partij!

Toch Lucas?!

En wat denk je ‘t bestuur? Is dan stomverbaasd. Die vinden mijn gedrag onnozel, en ook overhaast. En iedereen die wil me dood, zelfs Isimo, die malloot.

Echt iedereen. Ik moet er nu weer meteen weer heen!

De thermostaat?!? Op Celsius?!?

Zie me hier staan nou. Ik kom toch uit de US?

Echt is sta gewoon perplex, wordt zelfs verlaten door mijn ex.

Alleen mijn zoon Lucas. Maar ja, die wil ook alleen maar Sims.

Maar goed, ik blijf. Ik blijf erbij.

Ook al rukken ze nu stuk voor stuk de ziel uit mijn partij. Ze vertrekken één voor één, ik ben helemaal alleen. Maar Cyril blijft, ‘t is mijn partij!

Toch Lucas?!

Want ja, ik blijf. Het is mijn partij. Als de Wijchenaren straks allemaal naar Pitcairn zijn. Iedereen is weggegaan, iedereen bij mij vandaan. Het is mijn partij, dus Cyril blijft. Ja, Cyril blijft!

Voor als je de context van deze parodie niet begrijpt, het heeft met het verhaal van mijn boek “De Club van Wijchenaren” te maken en je moet het zien vanuit het perspectief van Cyril die zijn macht kwijtraakt op het einde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: