Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik en mijn tablet

Beste lezers,

Vorige week woensdag ging ik met mijn ouders naar de XiaoMi Mi Store in Lissabon (Ik was daar op vakantie ten slotte!) en toen zag ik daar een tablet, de Mi Pad 5 (zie afbeelding hieronder) en toen dacht ik: “Mijn Chromebook ik eigenlijk best een log en groot ding om ’s avonds in de bed mee te chillen, zal ik niet een nieuwe tablet kopen?”. Toen vroeg ik dus aan papa of ik die Mi Pad 5 mocht kopen als we terug waren in Nederland. En papa vroeg toen: “Zou je dat wel doen, je hebt toch nog die Lenovo tablet die je bijna nooit gebruikt?” Waarom ik een nieuwe tablet wilde, voort mee op reis, want in Lissabon als we niet erop uit waren, zaten mijn ouders op hun iPads en mijn broertje ook, en dat wilde ik ook! Ik zat daar maar een beetje achter mijn laptop te Simsen en ik wilde ook op de bank erbij zitten met mijn tablet. Maar die had ik niet bij! (Volgende reis aan denken dat ik die meeneem!)

Xiaomi Mi Pad 5

En toen was het zaterdag en gingen we naar huis, je kon al raden wat het eerste was wat ik deed toen ik thuiskwam en mijn kamer aan kant had gemaakt (Mijn opa sliep daar en had er best wel een zooi van gemaakt, al mijn knuffels lagen van mijn bed!) Mijn laptop neerzetten? Nee, ik ging natuurlijk op zoek naar mijn Lenovo-tablet, die ik in eerste instantie niet kon vinden, maar later |had ik m met wat hulp van papa toch gevonden, daarna ging ie aan de oplader (hij was helemaal leeg) En terwijl mijn tablet ging opladen ging ik Simsen om de tijd te doden.

Toen mijn tablet eenmaal voldoende was opgeladen om er mee aan de slag te gaan. Ging ik eerst de taal wijzigen, mijn tablet stond namelijk nog in het Nederlands en al mijn elektronica gebruik ik tegenwoordig in het Engels, dus ik zette mijn tablet in het (Amerikaans) Engels, nadat dat gedaan was ging ik ook de achtergrond wijzigen naar een foto die ik had genomen met mijn telefoon en had bewerkt met Snapseed!

Mijn achtergrond op mijn tablet!

Vervolgens heb ik het account van mijn broertje (stond er ook nog op want hij had die tablet een tijdje in bruikleen van mij!) eraf gedonderd en de apps geupdate. Nadat dat gedaan was, was hij klar voor gebruik en ging ik onder andere erop websurfen en Totally Spies kijken (dat dan weer wel in het Nederlands!) Hmm, nu ik dit zo typ krijg ik weer zin om Totally Spies te kijken op mijn tablet, wel met oortjes in, want ik zit nu op werk!

Nu gebruik ik die tablet weer met plezier en doe ik er lekker mijn dingen op! En voor mensen die willen weten waarom ik een Android tablet heb en geen iPad! Nou, omdat ik Apple gewoon een duur kl*tebedrijf vindt!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Een man heeft twee keuzes: of hij neemt een taxi of hij neemt de bus. Als hij de taxi neemt, is er niks aan de hand. Als hij de bus neemt, heeft hij twee keuzes: of hij gaat naast een man zitten of hij gaat naast een vrouw zitten. Als hij naast een man gaat zitten, is er niks aan de hand. Als hij naast een vrouw gaat zitten, heeft hij twee keuzes: of hij wordt verliefd of hij wordt niet verliefd. Als hij niet verliefd wordt, is er niks aan de hand. Als hij wel verliefd wordt, heeft hij twee keuzes: of hij wil een kind of hij wil geen kind. Als hij geen kind wil, is er niks aan de hand. Als hij wel een kind wil, heeft hij twee keuzes: of het kind gaat naar school of het kind gaat niet naar school. Als het kind niet naar school gaat, is er niks aan de hand. Als het kind wel naar school gaat, heeft hij twee keuzes: of hij haalt goede cijfers of hij haalt slechte cijfers. Als hij goede cijfers haalt, is er niks aan de hand. Als hij slechte cijfers haalt, heeft hij twee keuzes: of hij moet gaan schoonmaken of hij moet het leger in. Als hij gaat schoonmaken, is er niks aan de hand. Als hij het leger in moet, heeft hij twee keuzes: of hij wordt uitgezonden of hij wordt niet uitgezonden. Als hij niet uitgezonden wordt is er niks aan de had, als hij wel uitgezonden wordt zijn er weer twee keuzes: of hij sneuvelt wel of hij sneuvelt niet. Als hij niet sneuvelt, is er niks aan de hand. Als hij wel sneuvelt, weet de man dat hij beter de taxi had kunnen nemen.

Bron: Kidsweek.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: