Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb nu echt zo’n zin om Sims te doen!

Beste lezers,

Ik heb net een idee bedacht voor een Sims-verhaal wat ik nu wil uitvoeren. Gewoon, omdat ik er zin in heb. Het verhaal gaat over de familie Nefario, die bestaat uit Nefario zelf, zijn vrouw Lusamine, en kinderen Luc, Kumatora, Florian, Joshua en Donnie. Ze wonen in een groot landhuis net buiten Center City.

Maar, ja, ik zit nu op werk en daar mag ik pas om 3 PM Sims gaan spelen, ik heb sowieso zin om het verhaal uit te werken en er mee aan de slag te gaan. Ook had ik vanmorgen echt een fucked-up ochtend want mijn moeder kon maar niet wakker worden, waardoor ik te laat op werk kwam.

Maar, afijn, dat is gelukkig goed gekomen en nu wil ik dus al de hele dag aan de slag gaan met Sims. En daar heb ik echt, maar dan ook echt, heel veel zin in. Gewoon Sims spelen en even de ellende van de wereld vergeten. Ik speel namelijk Sims om gewoon lol te hebben en de ellende van de wereld om mij heen even te vergeten. En natuurlijk om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan en lekker verhalen te verzinnen met mijn knuffels die ik verzameld heb!

Hebben jullie ook wel eens ergens zin in wat niet kan? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik was net even Tweakers aan het lezen (en daarop weer een topic over de jeugd van nu) en daarin maakte iemand een hele grappige opmerking over hoe de Breezerjeugd van vroeger, de huidige jeugd veroordeelt voor het gebruik van smartphones! Vond ik wel grappig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: