Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in een dagje uit!

Beste lezers,

Ik zat net wat foto’s te bekijken van Madurodam en toen dacht ik: “Het is alweer een tijdje geleden dat ik echt een leuk dagje uit heb gehad!”. De laatste keer was met een van mijn begeleiders naar het Openluchtmuseum in Arnhem en dat is alweer best wel een tijdje geleden.

Ik heb gewoon zin om weer eens met een van mijn begeleiders (of met TriUnity) een dagje uit te gaan, naar een pretpark, of een museum of zo. Ik denk persoonlijk dat Madurodam leuker zou zijn met mijn begeleider bij TriUnity waarmee ik altijd Likybincity-verhalen verzin. Want dan neem ik de gehele familie Hearsay (8 knuffels!) mee en dan ga ik allerlei avonturen met ze verzinnen in Madurodam. (Ze hebben er een mini-Binnenhof, so cute!) zoals Cyril die een staatsgreep pleegt en zo. Meer heb ik nog niet bedacht. Het uitje staat ook nog niet vast want eerst moet die begeleider nog een beetje opknappen. (Of is Orientalis leuker? Laat het weten in de reacties! Ik heb geen zin om kop of munt te doen!😜)

De familie Hearsay minus Nobunaga, want die krijg ik pas (waarschijnlijk) vrijdag.

Afijn, ik heb gewoon zin in een uitje, dus (en dan bedoel ik een dagje uit en niet van die dingen die bij ons in de groentela liggen!) Maar wie gaat dat uitje met me doen. Ik heb mijn tante al geappt, maar die reageert niet. En mijn ouders zijn in de weekenden beiden te druk met klussen (Waarom deden ze die klussen niet in 2021? Toen de helft van het jaar het land stillag en de rest van Nederland zich sufkluste vanwege lockdowns!) om leuke uitjes te doen, dat was toen ik op de middelbare school zat wel anders (lees: voordat het idee TriUnity bedacht werd!) en toen we dus de locatie vonden voor TriUnity waar we nu zitten, en ze daar gingen klussen (want er moest van alles aan gebeuren toen!) Toen kregen ze de smaak te pakken, en sindsdien bedenken ze klusproject na klusproject (Het valt nog mee dat ze geen klusbedrijf zijn begonnen!)

Ik heb gewoon zin om een keer weer een leuk dagje uit te gaan!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik mag mijn knuffel die ik eigenlijk vrijdag mocht bestellen, al donderdagavond bestellen. En misschien nog eerder, want ik heb er vanmiddag nog op Whatsapp over gehad met mijn moeder en zij zei dat we er vanavond nog naar zouden kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: