Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vanavond is het zover!

Beste lezers,

Ik zit echt al de hele dag aan vanavond te denken en ik krijg het maar niet uit mijn kop. Ook op dingen concentreren gaat namelijk heel lastig. Zo kon ik me bijvoorbeeld vanmorgen niet op mijn programmeercursus focussen! En dat is best wel kut, want ik moet daarbij wel meters maken! Maar wat gaat er vanavond dan gebeuren waarvoor ik zo gespannen ben?

Nou, ten eerste wordt er vanavond een nieuw Simspakket aangekondigd om 17:00 uur (of 5 PM) en ten tweede mag ik vanavond dus die knuffel bestellen, en die staat al best een tijd op mijn wishlist en nu zelfs bovenaan de lijst met knuffels. Al voordat ik naar Lissabon op vakantie ging wilde ik die knuffel al! Maar……… ik heb nog geen naam voor heb. Geen voornaam welteverstaan, achternaam heb ik al wel bedacht, dat wordt Hearsay. Als voornaam zit ik te twijfelen tussen Akira, Nobunaga en Giovanni. Maar ik heb nog niet met mijn ouders afgesproken HOE LAAT ik die knuffel mag bestellen en dat wil ik toch weten, want straks bestel ik m vanmiddag om 3 PM oid al en dan ben ik weliswaar van de spanning af, maar dan heb ik ruzie met mijn ouders en dat wil ik ook niet!

Ik kan niet wachten tot ik vanavond die knuffel mag bestellen, hopelijk is ie er dan morgen of zaterdag (hopelijk zaterdag, want morgen is er niemand thuis om het pakketje te ontvangen en wordt ie bij de buren bezorgd. 3x raden wie er dan heen mag om m op te halen!😡)

En dan is er nog dat Simspakket, vanavond wordt amazing!

Willen jullie al een sneak peek van mijn nieuwe knuffel? Komt ie:

Hoe zal ik m noemen? Laat een voornaam-suggestie achter in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Oh, ja vergat ik bijna te vertellen, volgende week krijgen we ook een nieuwe kat, Mallow, die heeft mijn moeder nog te goed van haar verjaardag! Dat is ook leuk, weliswaar minder leuk dan een nieuwe knuffel (dit is mijn persoonlijke mening!😇) maar toch!😉 En ik heb net ook een leuke Funko Pop gezien die ik wel wat voor mijn broertje vind! Is van hetzelfde karakter als mijn nieuwe knuffel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: