Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Hoe mijn pechdag toch nog een geluksdag werd

Beste lezers,

Ik had gisteren echt een pechochtend, het begon eigenlijk al de dag ervoor met het bericht dat de knuffel die ik online had besteld uitverkocht was! Dus gisterenochtend besloot ik daarom geen pluches meer te kopen, nou, ja, voorlopig (dit hield geen stand, ik zal jullie zo vertellen waarom!), en toen heb ik maar Google Speakers besteld bij Coolblue, want ja, dan had ik toch nog “iets”.

Maar toen vroegen mijn ouders of ik mee ging naar Duitsland, winkelen en uit eten, in eerste instantie wou ik dat niet want ik was nog somber omdat die knuffel niet geleverd was! Maar uiteindelijk ben ik toch meegegaan, en mijn ouders gingen met mij naar de GameStop (soort Nedgame)! En ik had al eerder die dag iets op de site van GameStop gezien, namelijk een knuffel die eruitzag zoals ik Luc Nefario tekende vroeger! Die wilde ik wel! Die was zelfs nog beter dan die ik online had besteld, want Luc Nefario die staat voor mij symbool voor een tijd waarin mijn leven beter was, namelijk 2010. (net als zijn vrienden Aukje en Terrence) Dit is een belangrijk detail, want aan die periode moet ik altijd terugdenken als ik een beetje droevig ben. Want toen had ik een leuke vriendin, speelde ik leuke games (Rabbids Go Home!) en was social media nog echt sociaal en luisterde ik naar leuke muziek (Aukje Fijn!) !

De knuffel in kwestie!

Maar even terug op Duitsland. Mijn ouders gingen dus met me naar de GameStop, en daar zag ik dus na een tijdje zoeken waarbij ik eerst een andere (kleinere) knuffel had gevonden, vond ik die knuffel die op Luc Nefario leek! Toen verdween mijn verdriet opeens achter een hele dikke muur en hoorde ik het liedje “Als ik jou zie” in mijn hoofd! En ik mocht die kleinere knuffel ook nog gewoon kopen! En toen begon het pas, namen verzinnen! Die knuffel die ik op de site had gezien noemde ik Luc Nefario, en toen besloot ik om die andere knuffel, vanwege het thema Terrence Game te noemen. En toen moest ik weer denken aan de verhalen van Terrence, Aukje en Luc Nefario, en dacht bij mezelf : “Shit, ik heb Aukje niet bij! Als ik dit had geweten had ik haar meegenomen!” en toen bedacht ik me ineens dat het trio Terrence Game, Aukje van Hees en Luc Nefario, nog geen naam had. Na kort beraad werd het “Team Salsa Tequila”, naar een muzieknummer wat ik heel leuk vind! Toen bedacht ik ook dat ze in een huis gingen wonen op Sims gebaseerd op Doofenschmirtz Duistere Plan Producties uit de serie Phineas en Ferb! En toen wilde ik naar huis om te Simsen! Maar eerst gingen we nog eten! En ik kwam bij een winkel een knuffel tegen van een bird uit Animal Crossing, die kreeg ik helaas niet mee!

Bij thuiskomst heb ik wel deze foto gemaakt om dit heuglijke feit te vieren:

Zo werd mijn rotdag dus een topdag! En ik krijg ook nog nieuwe Google speakers voor op mijn kamer! Dus eigenlijk had ik gister best wel een geluk!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Mijn ouders hebben eindelijk een kattentoren aangeschaft voor onze kat, maar we krijgen nog een kat! Als de kat op de toren zit, mag ik m dan koning van Katoren noemen?😉😂

P.S.P.S. Een van onze lezers vroeg nog om een foto van ” The Golden Trio” uit Harry Potter! Dus hierbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: