Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb Sims-karakters gemaakt van de hoofdpersonen van mijn verhalen uit 2010!

Beste lezers,

Zoals jullie misschien wel weten staat deze week door een sto,m toeval (of eigenlijk een leuk toeval!) in het teken van 2010! En daarom heb ik Sims karakters gemaakt van de hoofdpersonages uit mijn verhalen toen; namelijk Luc Nefario, Terrence Blue en Aukje van Hees, die nu samenwonen in een appartement!

En daar ga ik jullie nu wat over vertellen:

We beginnen met Luc Nefario. Luc Nefario is een vrolijk, slim en aardig wonderkind die altijd maffe uitvindingen maakt, die uiteindelijk niet doen wat ze horen te doen (dan ontploffen ze of zo.) Zijn andere interesses zijn lezen, videogames spelen, Totally Spies en andere oude tekenfilms die hij vroeger keek kijken en met zijn vrienden zijn. Hij heeft veel vrienden, maar zijn twee beste vrienden zijn toch Aukje van Hees en Terrence Blue. Luc is de zoon van maffiabaas Lingus Nefario (vaak Nefario genoemd) die niks ziet in het goede gedrag van zijn zoon en wil dat hij net als hem crimineel wordt. Maar Luc wil veel liever schrijver worden van verhalen, ook heeft hij nog een moeder en een zus en een broer. Luc is geboren op 1 Juli 2000 (en dat komt weer door een stomme fout van mij toen ik het Amerikaanse datumnotatiesysteem nog niet begreep, IK WAS 10 OKÉ!) Luc Nefario zat op een andere middelbare school dan zijn twee beste vrienden, waar hij een niet zo leuke tijd heeft gehad. Ik hoef denk ik niet uit te leggen waarop zijn persoonlijkheid is gebaseerd. Als huisdier heeft hij een Fennekin, Freekje.

Dan gaan we verder met Terrence Blue. Terrence is een gamer, nu weet iedereen wel wat dat is, maar vroeger, toen ik een keer als hem cosplayde met carnaval, toen moest ik het nog uitleggen. En toen zei ik iets in de trant van: “Een gamer is iemand die veel videogames speelt”. Tja, toen waren veel kinderen nog bezig met dingen doen buiten of zo? Maar nu even terug naar Terrence. Terrence is een erg aardige jongen die best populair is, maar hij houdt dus ook erg van gamen. Ook is hij altijd te vinden bij de Babel Mall (een winkelcentrum in Center City) met zijn twee beste vrienden Luc en Aukje. Terrence’s favoriete winels daar zijn de GamezCorner (soort Nedgame/Gamestop) en de Fat Food (soort McDonald’s) Terrence’s familie bestaat uit zijn ouders, zijn zus Tess en zijn broer Junic die een beruchte crimineel is. Terrence zelf is trouwens influencer en heeft geen criminele ambities. Ook is Terrence een romanticus. Zijn huidige persoonlijkheid is een kruising tussen die van twee vrienden van me uit mijn middelbareschooltijd! Terrence is jarig op 28 April.

Dit is Aukje van Hees. Aukje was vroeger een bekend zangeres in Likybin. Ze heeft twee hits gescoord met “Wereldbol” en “Als ik jou zie“. Maar na verloop van tijd, toen de hype gezakt was, kwam de bevolking van Likybin erachter dat haar muziek meuk is, en er eigenlijk niks aan is. Qua persoonlijkheid is Aukje een kruising tussen een typisch meisje en een jongensmeisje. Zo houdt ze bijvoorbeeld van shoppen, maar bijvoorbeeld ook van videogames spelen met haar vrienden. Qua beroep is ze geheim agent, maar ze heeft best wel een slechte dekmantel met dat zangeresgebeuren, want volgens velen kan ze niet zingen. Als familie heeft ze een stiefvader, Heinz Doofenschmirtz (die ja!), moeder Lusamine, de premier van Katoren, het land waar Likybin ligt, en heeft ze een broer, Joshua, die er soms radicale politieke ideeën op nahoudt (zoals een zogenaamde “militaire lockdown” waarbij het leger alle macht krijgt.). Ook heeft ze een Braixen en een Eevee. Aukje is trouwens gebaseerd op Aukje Fijn, voor als je wil weten waar de inspiratie voor haar vandaan komt. Aukje is jarig op 12 Februari, net als mijn nicht!

Ook woon t Luc Nefario’s huisdier Freekje nu bij hun in huis:

En samen vormen ze Team Salsa Tequila (genoemd naar een muzieknummer wat ik heel leuk vind) waarvan Terrence de leider is:

Team Salsa Tequila!

Voor als jullie willen weten in wat voor appartement ze wonen, dat heb ik gebaseerd op Doofenschmirtz Duistere Plan Producties!

Tadaa!

Meer heb ik niet te vertellen over deze Sims!

Oh, ja nog een foto van de Team Salsa Tequila-knuffels!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik was vanmorgen een artikel op Tweakers aan het lezen over hoe smartphones de wereld hebben veranderd! Ik zou niet terugwillen naar de wereld voor de smartphone, en jij? Laat het me weten in de reacties!

P.S.P.S. Ik vond net zo maar €5 in mijn broekzak! Wat val ik toch weer met mijn neus in de boter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: