Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wij krijgen morgen een nieuwe kat!

Beste lezers,

Zoals ik al eerder heb geblogd krijgen we bij ons thuis morgen een nieuwe kat! Hoe dat komt? Nou, mijn moeder heeft voor haar verjaardag een nieuwe kat gekregen, dat wist mijn vader heel goed geheim te houden! Eerst dacht ik namelijk dat mijn moeder een Mini of een motor of een cabrio of iets anders voertuigachtigs zou krijgen (Misschien wel een trekker!), want mijn moeder houdt erg van auto’s. Ja ik weet het, ik heb een rare familie waarbij de vrouw va auto’s houdt en de man van servies en kunst, normaal is dat omgekeerd! Maar dat maakt mijn leven ook gewoon leuker.

Maar even terug naar die kat, mijn moeder zou dus een kat krijgen voor haar verjaardag, maar dat zou toen nog een paar weken duren, en morgen is het dan eindelijk zo ver! Ik kan niet wachten! Ook ga ik morgen wat eerder naar huis (al om 3 PM) en daar verheug ik me ook erg op, ik heb gewoon zin in het weekend!

Ik hoop dat we dit weekend wat leuks gaan doen! Zo heb ik al aan mijn moeder voorgesteld om zaterdag naar de stad te gaan om een foto bij een reclamebord te maken met mijn twee nieuwste knuffels (Terrence Blue en Luc Nefario) en mijn knuffel Aukje van Hees, want in de tijd dat ik verhalen over hun verzon deed ik dat ook veel, daarom wil ik dat zo graag. Dus mam, als je dit leest, denk er even over na! Mijn vader gaat zaterdag zoals altijd weer klussen! Dat vind ik best jammer, ik wil zaterdag graag iets leuks doen, net als vorige week, toen zijn we namelijk naar Duitsland gegaan en heb ik Terrence Blue en Luc Nefario gekocht!

De vorige foto bij een reclamebord die ik heb genomen!

Ik kijk dus erg uit naar dit weekend! En morgen komt er weer een Luc’s Weetjeshoek, ik weet nog niet over welk onderwerp, dus als je er een weet laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat gisteren wat op Tweakers rond te surfen toen ik dit lied ontdekte! Het is mijn song van de week en ik deel m graag met jullie! Ik hoop dat jullie m net zo leuk vinden als ik en mijn nicht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: