Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Hoe komt het dat als je je op iets verheugt, het langer duurt voordat het er is?

Beste lezers,

Volgende week zijn de Vierdaagsefeesten in Nijmegen, en ik zeg je, ik verheug me er best op! Nou ga ik niet ieder dag waarschijnlijk, want ik moet ook nog Sims spelen! Maar ik verheug me er wel op!

Dat was vorige week wel anders, toen wilde ik me binnen opsluiten en alleen maar Sims spelen terwijl mijn ouders de stad in gingen, als excuus gebruikte ik dat ik sinds de coronacrisis niet meer gewend ben aan al die drukte. en mijn ouders vroegen toen: “Hoe deed je dat dan in Lissabon?” en toen stond ik wel even met mijn bek vol tanden! Ik had zelfs plannen gemaakt om een vriendin uit Amsterdam op te bellen en te vragen of ik daar dan een weekje mocht logeren. Maar daar is niks van gekomen en nu is mijn standpunt 180 graden gedraaid en zit ik er naar uit te kijken en daarom vraag ik me af: Waarom duurt het wachten op iets langer als je er naar uitkijkt? Ik heb trouwens ook gevraagd aan mijn ouders of ik die week al mijn knuffel voor de maand augustus mocht bestellen, en mijn vader zei dat hij daar in het weekend antwoord op zou geven (als hij het niet vergeet, zoals altijd…….)

Maar waarom is het zo als je je ergens op verheugt dat het langer lijkt te duren? Ik weet het echt niet! Ik verheug me namelijk op het lekkere eten volgende week en dus (misschien) die nieuwe knuffel, ik heb er zelfs al een naam voor: Sean.

Willen jullie alvast een sneak peek?

Schattig, of niet?

Die ga ik dus volgende week kopen! Of pas in augustus! Jullie horen het dit weekend!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat vanmorgen op internet wat rond te browsen en toen zat ik iets te lezen over kinderfeestjes! Toen moest ik weer terugdenken aan mijn kinderfeestjes die meestal gameparties waren! Dus in plaats van : “Ik vertel niet wat we gaan doen maar neem je zwemspullen mee!” stond er bij mij op de uitnodiging: ” Ik vertel niet wat we gaan doen maar neem je favoriete videogame en eventueel een gameconsole mee!” Mijn broertje had wel altijd van die typische kinderfeestjes dingen op zijn kinderfeestje (eerst gingen we dan bijvoorbeeld zwemmen of bowlen, en daarna meestal naar de snackbar of later het wokrestaurant bij mij in het dorp) Moet ik dit verder uitlichten in een echt blogje? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: