Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik snap nu wat mensen zo lekker vinden aan achter de tv eten!

Beste lezers,

Vandaag had ik een tosti gemaakt bij TriUnity, en die was erg lekker. En terwijl ik die tosti zat te verorberen zat ik een aflevering van Welkom in de Jaren 20 en 30 te kijken. En toen overviel me ineens het besef waarom mensen het zo fijn vinden om achter de tv te eten!

Daarvoor vond ik het nooit leuk om voor de tv te eten, dat zag ik als iets onnatuurlijks, ik ben namelijk opgevoed met het idee dat je je eten aan tafel opeet. Maar dat is niet bij iedereen zo. Er zijn nog steeds heel veel volksstammen (ook in NL) die hun maaltijd voor de tv eten. En nu snap ik ineens waarom. (Althans denk ik dat tegenwoordig er veel minder tv wordt gekeken omdat iedereen een smartphone en/of tablet heeft!)

Maar er zijn ook heel veel mensen die vinden dat je niet achter de tv moet eten, omdat je dan minder met eten bezig bent, maar meer met het programma wat je aan het kijken bent. Daarom eten we in ons huis bijna nooit voor de tv (alleen eigenlijk als we patat halen, en zelfs dan gebeurt het ook maar sporadisch)! En zelfs dan staat er meestal een streaming service a la Netflix of Disney+ op. Echte tv heb ik in geen jaren meer gezien!

Of je nou aan tafel eet, of voor de tv, het maakt mij niks uit! Maar ik eet wel het liefst aan tafel want ik vind dat het zo hoort! Al zit ik er nu sterk over te denken om mijn smartphone mee aan tafel te smokkelen en nog een aflevering van die serie (of een andere geschiedenis-serie) te kijken! We hebben bij ons thuis namelijk de regel dat er geen telefoons mee aan tafel mogen, of althans, ik heb die regel, mijn ouders om een of andere reden niet, want die zitten, terwijl ik nog zit te eten, meestal op hun telefoon (of zoals ik altijd zeg: hun ananas)!

Waar eet jij het liefst? Aan tafel of voor de tv? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik was gisteren heel vroeg gaan slapen, want ik was moe! En toen kon ik dus niet Simsen! En dat terwijl ik nu een grandioos idee heb voor Sims over de familie Nefario (die bestaat uit een vader, een moeder, en hun drie kinderen: Nefaria, Donnie en Luc) Alleen heb ik nog geen idee voor het huis! Hebben ju8llie een idee? Moet het een modern huis zijn of juist ouderwets? Laat het me weten in de reacties! Meer over Donnie en Luc Nefario komt morgen in een blogje!

Eén gedachte over “Ik snap nu wat mensen zo lekker vinden aan achter de tv eten!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: