Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De familie Nefario!

Beste lezers,

Gisteren heb ik de familie Nefario gemaakt in Sims en ik ben er erg trots op hoe ie is geworden! Ik zou jullie graag aan de familie willen voorstellen! En het huis willen laten zien!

Dit is Lingus Nefario, ook wel bekend als Dr. Nefario. Hij is een hoogleraar aan de universiteit van Nijmegen en hij is ook amateur uitvinder (iets dat hij heeft doorgegeven aan zijn jongste zoon). Hij is, naast heel slim, ook best een heethoofd (lees: snel boos) en een vrek, zo vindt hij bijvoorbeeld een dagje pretpark veel te duur. Maar zoals ieder persoon heeft hij ook hobby’s zo kookt en schildert hij graag. Ook is hij directeur van het bedrijf NefarioCorp. En is hij maffiabaas.

Dit is Michelle Nefario, zij is de vrouw van Lingus. Ze houdt heel erg van kinderen, en zeker van haar kinderen, ook al zijn ze nu wat ouder. Ook is ze erg dol op fitness, Hollandse muziek (Aukje Fijn bijvoorbeeld) en luistert ze ook graag popmuziek en retromuziek zoals Boney M. Ze is getrouwd met Lingus, en ze houden ook heel erg van elkaar, maar toch hebben ze af en toe wat meningsverschillen, zoals over de tv. Michelle kijkt het liefst de kinderprogramma’s van de NPO terwijl haar man wat serieuzere programma’s kijkt. Maar verder hebben ze een gelukkig huwelijk met hun 2 (nu 3) kinderen. Haar uiterlijk en persoonlijkheid zijn gebaseerd op een taxichauffeuze die ik in 2010 had. (Ja, die, ja!) Voor haar werk is Michelle diplomate.

Dit is Nefaria Nefario. De dochter van Michelle en Lingus. Ze is een echte gamer-girl en een girl-geek. Zo had ze toen ze 12 was een PlayStation met GTA: San Andreas en speelde ze GTA op haar DS (wat in die tijd alleen jongens deden). Ze houdt ook wel van shoppen, maar niet zo erg als haar vriendinnen, ze gaat liever met haar broertje Luc naar de Nedgame. Ze is ook nog eens geheim agent voor MorcuCorp, waar ze al heel lang werkt, toen ze 15 was had ze al een bijbaantje in de MorcuCorp winkel in Winkelcentrum Babel in Center City. Ze is vrienden met onder andere John Swan en Lana de Wit. Nefaria’s uiterlijk en persoonlijkheid zijn gebaseerd op een vriendin van mij vroeger.

Daar is ie dan: Luc Nefario. Luc is een wonderkind die altijd uitvindingen verzint (en bouwt) die nooit doen wat ze horen te doen (dan ontploffen ze bijvoorbeeld). Andere hobby’s van hem zijn: gamen, schrijven, bloggen, met zijn huisdier Freekje spelen, met zijn vrienden naar de stad, knuffels verzamelen en nog veel meer. Hij is alleen niet zo dol op sporten en fitness. Luc Nefario wil ook altijd vrienden met iedereen zijn en is altijd heel vrolijk. Zijn twee beste vrienden zijn Terrence Blue en Aukje van Hees, met wie hij ook buren is. Hij zat bij zijn twee beste vrienden op de basisschool, maar hij ging naar een andere middelbare school dan zijn twee beste vrienden (waar hij trouwens een verschrikkelijke periode heeft gehad), maar nu zijn hij en Aukje en Terrence weer bij elkaar en vormen ze Team Salsa Tequila! Luc werkt als freelance schrijver.

Dit is Donnie Nefario. Hij hoort eigenlijk niet bij de familie Nefario, maar is bij hen komen wonen nadat Terrence en Luc hem vonden in een kliko achter een Albert Heijn ergens in Wijchen. Donnie is een geallieerde soldaat uit de jaren ’40 uit de Verenigde Staten, hij heeft zich al behoorlijk aan kunnen passen aan deze tijd en vindt dat hij nu echt bij de familie Nefario hoort. Hij kan het vooral goed vinden met Luc en die twee maken dan ook allerlei avonturen mee. Donnie werkt bij het blad Yes Way, wat eigendom is van Cyril Hearsay, waar hij allerlei dingen schrijft. Verder is hij comedian. Donnie heeft een oogje op zijn buurmeisje Aukje van Hees, maar daar probeert hij niet rond voor uit te komen, vooral vanwege Aukje’s autoritaire broer Joshua.

En dan hebben de Nefario’s nog 3 huisdieren: 2 honden en een kat. (of nou ja, de honden zijn eigenlijk een Fennekin en een Vaporeon, dat zijn twee Pokémon)

En dan hebben ze natuurlijk nog een huis!

Het vooraanzicht.
De eerste verdieping/begane grond
De tweede verdieping
De derde verdieping/zolder
De tuin (met het paarse zwembad)
De voortuin!

En dan heb ik nog wat concept art uit 2010 van de Nefario’s gemaakt door mijn vader!

Moet jij raden wie Michelle is, en Lingus, en Donnie, en Luc! (Tsja, Nefaria staat er niet op helaas, die had ik toen nog niet bedacht!)

Ik hoop dat jullie deze familie die ik in 2010 bedacht heb net zo leuk vinden als ik!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wou vandaag eigenlijk een pluche kopen bij de Nedgame, alvast voor augustus, maar mijn vader zegt dat ik daar nog even mee moet wachten, ten minste tot de Vierdaagse week! Wat moet ik doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: