Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ga vanavond barbecueën bij TriUnity!

Beste lezers,

Mijn ouders zeiden gisteren dat we vanavond niet thuis zouden eten, en toen ik vroeg waarom, zeden ze: “Omdat we morgen bij TriUnity gaan barbecueën”! Dat vertelden ze dus pas op het laatste moment? Waarom konden ze dat niet wat eerder vertellen? Dan kon ik er rekening mee houden.

Dus toen dacht ik: “Als het morgen een speciale dag is, mag ik dan ook de hele dag Sims spelen?”. Mijn ouders zeiden dat ik dat met de begeleiding moest overleggen en daar nam ik genoegen mee, en wonder boven wonder, het is me ook gelukt om mijn begeleiding te overtuigen dat ik de hele dag voor mezelf dingen mag doen! Met de belofte dat ik morgen dan wel gewoon aan het werk ga! En dat gaat ook gebeuren! Want dan moet ik morgen het programmeren inhalen wat ik vandaag dus niet ga doen, en natuurlijk ga ik morgen ook weer een blogje schrijven!

Ik heb eigenlijk ook best wel zin in die barbecue, is weer een wat anders dan altijd maar dat werken bij TriUnity! De spullen voor de barbecue zijn al geleverd en ze zagen er super smakelijk uit! Dat wordt smullen! Ik hoop dat er aardappelsalade bij zit. Ik hoorde al iets over rundvleessalade en dat vind ik ook lekker! Ook hoop ik dat er hamburgers bij zitten!

En net badacht ik me ook, toen ik met een collega zat te kletsen, dat ik het spelletje Halli Galli mee moest nemen, en mijn JBL speaker! Had ik vanmorgen niet aan gedacht :oops. Moet ik even aan mijn moeder vragen of ze wil vragen aan mijn vader, die vanavond naar TriUnity komt, of hij dat meeneemt!

Het doosje van Halli Galli

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat net het boek “Daar is hij weer” van Timur Vermes (volgens mij is er ook een film van?) te lezen en toen moest ik aan dit filmpje denken wat ik op de middelbare school heb gezien en die ik even met jullie wou delen! Ik hoop dat jullie m leuk vinden (Hij is wel heel flauw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: