Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een nieuw idee voor een verhaal wat ik heb bedacht toen ik jonger was!

Beste lezers,

Gisterenavond zat ik op de barbecue wat met een collega te kletsen toen ik het opeens had over mijn verhalen van Taksi en Sisi en hoe ik daarin de moeder nog steeds geen pseudoniem had. Toen bedacht ik me; laat ik eens nieuwe verhalen gaan verzinnen met die twee als hoofdrol. En toen bedacht ik dus dat ze vrienden waren met Luc Nefario en dat ze ook een rolletje gaan spelen als personages in het aankomende boek wat ik aan het schrijven ben over Donnie Smits.

In dit verhaal wat ik nu aan het bedenken ben, komt Igor, een Rus, logeren in het hotel waar Taksi en Sisi wonen, eerst denken ze dat Igor iets van plan is. Maar later ontdekken ze dat hij naar Center City is gekomen om eens flink uit zijn dak te gaan (lees: flink te feesten! ) in de clubs die Center City rijk is. Maar eerst denken Taksi, Sisi, hun ouders en het hotelpersoneel (waaronder Roxie Road) dat hij iets crimineels van plan is, wat begint als ze een piepend geluid horen uit zijn koffer (het blijkt later Igor’s computerhuisdiertje te zijn, zeg maar zijn Tamagotchi) en er gebeuren nog veel meer dingen waardoor Igor verdacht is. Maar die heb ik nog niet bedacht!

De tweelingbroertjes Lewis (Van hun vriend Sean heb ik nog geen foto, want die heb ik nog niet, pas volgende week!)

De hoofdpersonages zijn natuurlijk Taksi en Sisi, maar ook hun vader en hun moeder, natuurlijk Roxie Road, nog een paar andere personages, en hun vriend Sean O’Brien (waarvan ik volgende week een knuffelpoppetje krijg van mijn vader als vakantiecadeautje!) Maar eerst ga ik het boek over Donnie Smits schrijven waarin Donnie Smits, een geallieerde Amerikaanse militair uit WOII wakker wordt in Wijchen in deze tijd en gevonden wordt door Team Salsa Tequila tijdens een dagje urban exploring (ik weet niet wat er in Wijchen valt te urbexen, maar Terrence woont daar dus…..) en dan trekt Donnie in bij Luc Nefario en zijn familie en daar beleeft hij allerlei avonturen en ontmoet hij o.a. Taksi en Sisi, die blijkbaar de buren van Luc Nefario zijn!

Hoe vinden jullie dit idee voor een verhaal? Zijn jullie misschien een beetje nieuwsgierig geworden? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ga vandaag Rocky Road maken bij TriUnity en toen moest ik denken aan het karakter Roxie Road uit MySims, daarom speelt zij nu ook een rolletje in dat verhaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: