Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn broertje kwam vandaag op me passen!

Beste lezers,

Gisteren had ik echt een topdag, alles ging goed en het was een leuke dag, zo heb ik bijvoorbeeld een hotel gebouwd op de Sims! (foto hieronder) En een vriend van me waarmee ik altijd Sims-verhalen deed verzinnen kwam ook nog eens even langs (het liefst had ik dat die vriendin waarmee ik Taksi en Sisi heb bedacht langs zou komen, maar ja, die woont helemaal in Amsterdam, je kunt niet alles hebben!)

Het hotel wat ik gebouwd heb in de Sims gisteren!

Vandaag moesten mijn ouders naar de verjaardag van mijn oudtante en in plaats van dat ze die vriend of mijn tante vragen om iets met me te komen doen, hebben ze maar mijn broertje ingeschakeld. Jammer, ik was veel liever met mijn tante naar de stad gegaan om nou eindelijk een foto met Team Salsa Tequila bij een bushokje te maken! Maar mijn broertje is ook prima, het is alleen jammer, dat ik in het weekend bijna niks leuks meer doe. Straks komt er weer een lockdown en dan heb ik nog amper leuke dingen gedaan dit jaar omdat mijn ouders liever tijd wilden besteden aan klussen voor anderen opknappen! Het valt nog mee dat ze hun huidige werk geen vaarwel hebben gezegd en een bouwbedrijf zijn begonnen!😉

Maar met mijn broertje heb ik wel heel leuke gesprekken, zo ben ik er bijvoorbeeld achter gekomen dat hij geen open-world games meer speelt omdat hij daarvoor te weinig tijd heeft, want voor een open-world-game (en simulatiegames zoals de Sims) heb je nogal veel tijd nodig, en die heeft hij niet (meer), ik nog wel natuurlijk!

Ook hadden we het over games van vroeger en dan met name partygames, en toen kwam ik tot de conclusie dat Rayman Raving Rabbids 2 en Mario Party 5 toch wel de beste partygames ooit gemaakt zijn. Die eerste omdat de locatie mij aansprak (In dat spel waren het geen 13 in een dozijn minigames, de minigames waren gewoon echt leuk!) en de tweede omdat nostalgie!

Ook heeft mijn broertje zich boven genesteld met mijn game-pc en dat vind ik helemaal prima! Ik gebruik nu toch mijn gaming laptop!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Als je wil weten of het hotel wat ik heb gebouwd ook inwoners heeft? Ja! Hier is een foto van de manager en zijn familie!

De manager en zijn gezin! Woensdag vertel ik meer over ze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: