Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat is het warm vandaag!

Beste lezers,

Gisteren was het al warm, maar vandaag helemaal, en daar heb ik dus wel last van! Daarom heb ik afgesproken dat ik vanmiddag vrij heb, mits ik ’s ochtends goed aan mijn progammeerwerkzaamheden ging werken! En dat heb ik gedaan, daarom mag ik vanmiddag lekker de Sims doen!

Ook kijk ik nog steeds heel erg uit naar vrijdag, want dan krijg ik een nieuwe pluche, als vakantiecadeautje (Ja, mijn vader was zo aardig!) en daar zit ik me nu heel erg op te verheugen, betekent wel dat ik voor augustus zelf een andere pluche moet kopen! Ik heb er drie op het oog! Deze, deze en deze! Maar welke zal ik kopen? Laat het me weten in de reacties! (Of wordt het toch een andere?)

Ook vind ik het erg kut dat veel mensen al vakantie hebben, en ik nog moet werken bij TriUnity! Waarom in hemelsnaam?? Gelukkig heb ik wel geregeld dat ik deze middag de Sims mag spelen! Maar dat heeft ook weer te maken met dat ik slecht tegen extreem weer kan (zoals extreme hitte of extreme kou!), ik functioneer het best bij een temperatuur tussen 20 en 25 graden Celsius! Dus voor mensen die zeggen dat ik naar Scandinavië of Hokkaido moet verhuizen, dat is geen optie, want ik kan ook slecht tegen kou!

De knuffel die ik ga kopen! Ik heb er al een voornaam voor: Sean, de achternaam heb ik nog niet bedacht maar het moet een Engelse achternaam zijn! Laat een suggestie achter in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Morgen ga ik trouwens een blogje online gooien over Taksi en Sisi en hun familie in de Sims, dus dan weten jullie dat alvast! Misschien dat ik nu even wat Reizen Waes ga kijken om toch dat vakantiegevoel te krijgen, of zal ik 3 op Reis gaan kijken?

2 gedachten over “Wat is het warm vandaag!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: