Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat een vreemde dag is dit toch!

Beste lezers,

Vandaag is een vreemde dag bij TriUnity. Omdat er dingen gebeuren die ik niet had voorzien. Ik dacht: “Dit wordt gewoon een standaard werkdag bij TriUnity!” Maar nee, het werd een stuk gezelliger en leuker!

Het begon al vanmorgen, toen vroeg ik namelijk aan mijn moeder of ik mijn knuffel-alien Kaas (een X-Naut) mee mocht nemen naar TriUnity, dat wou ik omdat ik op dat moment iets zat te lezen over buitenaardse invasies, en, wonder boven wonder, het mocht gewoon. Daar was ik erg blij om en toen ben ik m gelijk gaan halen! Verder heb ik ook Lucas en Hillary bij vandaag, waarmee ik vanmiddag een verhaal ga verzinnen! Kaas is trouwens een knuffel die gemaakt is door mijn moeder!

Lucas Hearsay (links), Kaas in het midden, en Hillary (rechts)

Tijdens (of eigenlijk net na) de lunch gaf een collega ook een wending aan mijn verhaal De Club van Wijchenaren die ik nog nooit bedacht had, namelijk dat ze zo advanced worden dat ze nukes (kernwapens) zouden ontwikkelen en die op o.a. Nederland en de VS af zouden schieten. Daar had ik nog niet over nagedacht. Ik vind het een… uhm, interessante wending die ik zeker ga gebruiken in een volgend boek (over Joshua en Kane, en een oorlog tussen de stadstaten Rotterdam en Amsterdam, waarin ik de rivaliteit tussen die twee steden een beetje belachelijk maak en opblaas!)

Ook hebben we het gehad over “Dictator Island”, een realityshow met dictators op een eiland. Diezelfde collega als dat verhaal over die atoomwapens vroeg zich namelijk af welke dictator er zou winnen als je dictators op een eiland (zoals Pitcairn) zou zetten! Ik ging er natuurlijk weer reclame voor maken en zei ook “Binnenkort te zien op RTL… of SBS, wie het meest betaalt!” en toen begon een andere collega over het programma Welkom in de Geschiedenis, of dat niks voor hun was!

Ik heb het ook nog gehad over mijn wens om ooit nog in Wijchen te gaan wonen, en dat ik dan op een flatje wil gaan wonen! Hoe je die flat herkent? Simpel, er hangt een vlag van de Pitcairneilanden voor het raam, gewoon als grapje (ook al denk ik dat niemand m zal begrijpen)!

Voor mensen die wat visueler zijn ingesteld hier een plaatje van die vlag!

Ook zijn mijn moeder en een van mijn collega’s aan een zeehond aan het werken die ze zelf maken (een beetje zoals mijn knuffel Kaas!)

Het was dus best een speciaal dagje!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ben erg hyped voor morgen, want dan komt mijn nieuwe knuffel Sean (of zal ik m toch Lucas noemen?). Of althans, dat denk ik! Het kan ook zo maar zaterdag worden, of misschien zelfs volgende week! Allemaal ivm de Vierdaagse die op dit moment in Nijmegen plaatsvindt! Op de vraag of ik daar al rekening mee gehouden had reageerde ik heel grof met het woord l*l in het antwoord! Later heb ik me daar wel voor verontschuldigd! Ik was gewoon druk bezig met mijn boek te lezen! “De Kinderen van Nederland” (Het is echt een aanrader hoor, als je van geschiedenis houdt!) En als ik ergens mee bezig ben, reageer ik gewoon wat groffer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: