Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik moest vandaag mee klussen……. en heb geluk!

Beste lezers,

Ik zit op dit moment bij TriUnity (Ja, het is zaterdag, ik weet het!) omdat ik met mijn ouders mee moest klussen! Maar ik had me er al op ingesteld en heb mijn vijf meest favoriete pluches van deze week meegenomen! Ik had gisteren al namelijk bedacht welke ik mee wilde nemen!

Mijn favoriete knuffels van deze week!

Terwijl ik naar TriUnity reed had ik het met mijn moeder over of ik al mijn augustus knuffel mocht bestellen! Zij vond van niet, het is immers nog geen augustus! Eenmaal bij TriUnity aangekomen vroeg ik het nogmaals aan paps, en die zei dat ik het wel mocht bestellen, want hij herinnerde me aan een deal die hij met mij had gesloten die inhield dat ik deze week al mijn augustus knuffel mocht bestellen, hij wordt pas volgende week geleverd by the way!

Dus dat werd bestellen, maar tijdens het bestellen maakte ik per ongeluk een foutje waardoor ik twee knuffels bestelde ipv 1, dat viel me pas op bij het betalen! Dus, bestelling geannuleerd, maar bij Nedgame krijg je dan niet je geld terug, maar tegoed. En van dat tegoed heb ik nog een knuffel gekocht! Wat een geluk!

En dat terwijl mijn ouders aan het klussen waren! Is het voor mij toch een beetje een geluksdag (Ook al was ik liever ergens heen gegaan met mijn ouders!)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had ook een heel lekkere lunch, namelijk een broodje kaas met chorizo en huzarensalade erbij! En ik dacht dat het broodjes frikandel/kroketr gingen eten! Want dat doen mijn ouders vaak als we gaan klussen!

Mijn lunch!

Advertentie

3 gedachten over “Ik moest vandaag mee klussen……. en heb geluk!”

  1. Hey Luc, ga je ook vertellen hoe die karakters uit de ds game dan heten en wat ze doen? Misschien weet ik dan meteen ook meer over grote Nefario. Grote Nefario lijkt mij namelijk als iemand met grootse plannen en die al ver van tevoren overal over heeft nagedacht, wellicht samen met hulper Roy. Gaan ze samen ook grote dingen uitvoeren?

    Like

      1. En ze hebben zeker wel grootste plannen! Nefario is onlangs president geworden van het eiland waarop Center City ligt! En Roy moet hem helpen! Maar Nefario heeft nu zijn zinnen gezet op een groter doel, namelijk Katoren (Nederland) overnemen! Dus dat belooft wat!

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: