Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Was het maar alvast woensdag!

Beste lezers,

Ik verwacht woensdag een pakketje (en donderdag ook trouwens) en kijk vooral naar dat pakketje van woensdag heel erg uit! Wat dat dan is? 2 knuffels die ik dus besteld heb bij de Nedgame! Twee hele coole, en daar kijk ik dus naar uit! Ook naar donderdag trouwens, want dan komt er een nieuw Sims pakket met als thema de Middelbare school uit! Nee, echt, volg de link maar als je me niet gelooft!

Maar eerst is het morgen nog dinsdag en moet ik werken. Ja, ik vind het vet oneerlijk dat de rest van Nederland al vakantie heeft terwijl ik naar TriUnity moet! Ik wil ook vrij zijn en leuke dingen doen (zoals naar Amsterdam of Rotterdam gaan, of naar Madurodam met de twee Nefario’s en mijn tante!) maar ja, ik en mijn ouders en mijn broertje zijn een aantal weken geleden ook nog op vakantie geweest naar Lissabon, dus misschien is dat dan weer niet eerlijk tegenover de rest van Nederland! Maar ik zie het ook zo gewoon voor me dat Rutte en ons kabinet via een wet de vakanties (zomer-, herfst-, mei-, enz.) gewoon helemaal afschaft. Om de economie een boost te geven na de hevige coronacrisis en het gedoe in de Oekraïne , en natuurlijk vanwege het klimaat. Hoe dat eruitziet? Ik denk dat je dat het beste te weten kunt komen door deze link te volgen. (Dat over die vakanties was natuurlijk een grapje. Ik denk dat de regering dat nooit zou doen, want wanneer geven de mensen het meest uit? Juist ja, in de vakanties en dan vooral de zomer- en de kerstperiodes! Alhoewel voor mij altijd september de duurste maand is omdat ik dan meestal mijn elektronica vervang. Met elektronica bedoel ik trouwens laptops, pc’s, tablets, dat soort dingen!)

Maar ik moet dus gewoon morgen werken? Afijn, woensdag en donderdag zijn lichtpuntjes waar ik me op kan verheugen! En mijn zomervakantie? Dat zien we dan wel!

Ik hoop dat ik woensdag een leuke dag heb!

Oh ja, hier nog een sneak peek van mijn nieuwe knuffel!

Nefario!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Heb je ooit wel eens Call of Duty of Fifa voorbij horen komen in een Nederlandstalig rapnummer? Die eer viel Sims wel ten deel, in 2014. De Nederlandse rappers Ronnie Flex en Mr. Polska maakten Zusje, en een van de lyrics die die rappers daarin zingen is “Je dacht dat dit de Sims was.” Grappig feitje he? Laat weten in de reacties of je ooit een andere videogame hebt gehoord in een Nederlandstalig rapnummer!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: