Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb eindelijk die nieuwe knuffels! (Want het is woensdag!)

Beste lezers,

Eindelijk is het dan zover, het is woensdag, en wat betekent dat? Dat ik vrij ben! Ja, dat ook, maar deze woensdag is extra speciaal omdat ik op deze dag twee knuffels zou ontvangen die ik had besteld op internet! En dat gebeurde ook! Helaas moest ik van paps er een wegleggen tot september, want hij gelooft nog steeds niet dat het per ongeluk ging en niet dat ik het expres deed, het was serieus echt een ongelukje!

Maar goed, die andere knuffel mocht ik dus wel houden en dat is ook gelijk de belangrijkste, het is namelijk de knuffel van het karakter Nefario waarvan ik ook al een kleine versie heb, dus nu heb ik Kleine Nefario (Nefario Jr. in het Engels/Angelsaksisch) en Grote Nefario (Nefario Sr. in het Engels/Angelsaksisch). En ik heb ook een foto van ze!

Roy moet dus nog even (tot september) verstopt blijven, want dat heb ik afgesproken met pa (anders zou hij de schaar in Roy zetten), dus daar heb ik nog geen foto van en laat het weten als ik een foto van hem heb! Dus die heb ik heel goed verstopt op een plek waar mijn vader m zeker NIET zal vinden (psst… hij ligt in het 3e laatje van boven van mijn rechter ladeblok op mijn kamer!)

Ik heb echt een geluksweek, gister lekker dagje vrij, vandaag knuffels, morgen een nieuw Simspakket wat uitkomt (maar morgen krijg ik helaas geen vrij, ik moet wel gewoon naar TriUnity! Dat is best jammer, maar aan de andere kant, dan kan ik mooi de twee Nefario’s showen!😉)

En dan ga ik ook iedereen eens even gek maken door de hele dag Nederlandstalige muziek te luisteren, want 2010!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zag gisteren een filmpje over de top 10 levels in Rabbids Go Home! En ik heb ook een let’s play/walkthrough van MySims Kingdom DS zitten bekijken! Wil je beide zien? Klik dan de links!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: