Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kan dat 2010 gedoe eindelijk eens stoppen?

Beste lezers,

de 2010-trein dendert van station naar station en heeft zijn eindhalte nog altijd niet bereikt. Maar vanmorgen, toen ik net wakker was, zag ik dat iemand mij had geappt terwijl ik lag te slapen. Na onderzoek van mij en mijn moeder bleek het mijn jeugdvriendinnetje uit 2010 te zijn, en toen bedacht ik me dat het toch wel iets uit de hand gelopen was.

Ik vind dat jammer want ik denk altijd met veel plezier terug aan die tijd. En gisteren had ik ook nog een nieuwe knuffel gekregen in de post die ik Nefario had genoemd, en die dus de vader is van Luc Nefario, oftewel de hoofdpersoon van mijn verhalen in 2010. Maar we zien wel waar dit schip strandt en ik hoop wel een beetje dat ik die vriendin ooit eens kan uitnodigen om bij mij thuis op mijn kamer met mij te komen Sims spelen, en dat ik haar dan mijn pluches kan laten zien!

Ook komt er vanavond dus dat nieuwe Sims-pakket uit waar ik dus heel excited over ben! Iedereen bij TriUnity vindt dat ik te druk doe, maar ik kan er niks aan doen! Ik ben gewoon vrolijk voor wat er vanavond staat te gebeuren (en gister was het nog maar de vraag of ik en mijn moeder vandaag naar TriUnity zouden gaan, dus ik ben wel erg blij dat ik naar TriUnity kon gaan vandaag, ook al had ik er niks op tegen als ik thuis moest blijven!)

Hier is nog een foto van mijn pluches!

Welke vind jij de leukste? Laat het weten in de reacties!

En vanmorgen zat ik met mijn moeder te praten over het avondeten toen we naar TriUnity reden, zij had al een heel idee voor een maaltijd en ik wou (zoals traditegetrouw bij ons) friet/fastfood, want het was donderdag, en zij zei dat dat niet kon want papa moet gezonder gaan eten. Dus toen zei ze dat we dan zaterdag friet/pizza/fastfood zouden gaan eten. Daar hou ik haar aan. Ik hoop dat ze het niet vergeet!

Meer heb ik niet te vertellen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb op Sims een familie bedacht die uit het donkerblauwe gebied op de onderstaande kaart komt. Nu vraag ik me af, welke tijdzone heeft dat gebied volgens jullie, laat jullie ideeën achter in de comments!

Dat kleine donkerblauwe gebiedje bedoel ik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: