Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ga misschien morgen naar de Ikea!

Beste lezers,

Vanmorgen kwam ik rond 10 AM de kamer van mijn ouders op om ze goedemorgen te wensen en toen vertelden ze me dat we morgen misschien naar de IKEA gaan met mijn broertje omdat mijn broertje daar nog spullen moest kopen of zoiets.

Dit zag ik totaal niet aankomen, maar ik was wel verrast dat de mededeling een keer op tijd kwam in plaats van een paar uur daarvoor; als mijn ouders bijvoorbeeld uit eten willen; dan vragen ze een paar uur van tevoren (of soms rond etenstijd) of ik zin heb om uit eten te gaan (bijvoorbeeld bij de Wok, of Eten en Drinken, of de Malle Jan) en als we een ijsje gaan halen komen ze daar pas na het avondeten op, in plaats van me het van tevoren te vragen. Zo ben ik ooit eens een keer bij de Ijssalon Clevers in Plasmolen uit mijn plaat gegaan (lees: boos geworden) omdat ik liever de Sims wilde spelen. Een maand later probeerden we het weer, toen ging het wel goed. Maar toen had ik ook een hele coole denkbeeldige vriend bij met puntoren die ik toen net weer had ontmoet! Dat is natuurlijk Joshua! En toen had ik zo’n lekker ijsje (het was eigenlijk gewoon een bananasplit in een glas, dan bedoel ik het ijsje, niet het tv-programma waarbij mensen in de maling genomen worden met een verborgen camera\!) dat ik bedacht, dit zou mijn beste vriend moeten proeven, en sindsdien wil ik die vriend ooit nog eens meenemen naar die Ijssalon (en naar Berlijn, wat ook steeds wordt uitgesteld vanwege (vage) redenen).

De foto met Joshua bij Clevers te Plasmolen!

Trouwens, mijn moeder gaat zo meteen boodschappen doen en hopelijk neemt ze ook wat lekkers mee voor de lunch. Zoals bijvoorbeeld een lekker hard broodje (of een broodje bapao) of de ingrediënten voor een club sandwich zodat we die thuis kunnen maken!

Maar als het goed is gaan we morgen lekker naar Ikea, ik weet al welke knuffels ik mee ga nemen! Kleine Nefario en Grote Nefario natuurlijk!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had gisteren watermeloen mee naar TriUnity omdat de bananen op waren! Maar een deel van die meloen was voor mams! Wist ik niet! Sorry mam dat ik je meloen heb opgegeten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: