Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag dus bij Ikea geweest!

Beste lezers,

Ik blogde gisteren al dat ik vandaag misschien naar de Ikea zou gaan en het is ook nog gebeurd ook. De reden: mijn broertje moet een nieuwe bank en hij wou zich oriënteren. Uiteindelijk hebben we (gelukkig) geen bank (of andere grote meubels) gekocht (zoals we dat normaal wel doen) , dus het magazijn konden we overslaan, maar misschien een volgende keer, als mijn broertje daadwerkelijk nieuwe meubels gaat kopen………

Voordat we naar de Ikea gingen had ik wel even strijd met (vooral) mijn vader, want ik wou gaan Simsen want ik had vanochtend net een nieuw Sims-huishouden gemaakt wat bestaat uit Lucas Hearsay en 4 huisgenoten (die allemaal familie van elkaar zijn)! Uiteindelijk heb ik mijn drang om te Simsen even opzij gezet en heb ik toch een hele leuke middag gehad bij de Ikea.

In het restaurant heb ik overigens alleen maar een snack genomen (een Daim-taartje om precies te zijn) en wat te drinken, want het was, like 3 PM en dus te vroeg voor een complete maaltijd! Maar misschien dat ik over een paar weken weer naar Ikea ga en dan wel een complete maaltijd neem!

Uiteindelijk zijn we thuisgekomen van de Ikea met alleen maar wat kleine dingetjes, en ik had ook wat! Een lekkere zak Daim, waar ik vanavond om 8:30 PM wat uit ga eten!

En ondertussen, terwijl we in het restaurant zaten heb ik een stuk uit het boek ” van 3 naar 10 miljoen vrienden” gelezen, een boek wat gaat over de opkomst en ondergang van het sociale media platform Hyves!

Dit was mijn verslag van mijn dag bij Ikea!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Onderweg terug naar huis heb ik lekker muziek geluisterd en daarbij heb ik een nieuw nummer ontdekt; Alles Gaat Voorbij van Doe Maar, Postmen en Kraantje Pappie. Leuk nummer, vind ik zelf!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: