Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Lucas Hearsay woont nu op zichzelf in de Sims (en dit zijn zijn vrienden/huisgenoten!)

Beste lezers,

Ik was vanochtend vanwege redenen een beetje gestrest en heb bij TriUnity ook een driftbui gekregen, en toen was de begeleiding zo aardig om mij gewoon te laten Simsen! (Waarschijnlijk ben ik gewoon aan vakantie toe!) Maar daar gaat dit blogje niet over, dit blogje gaat over de Sims, en wel de huisgenoten van Lucas Hearsay, en zijn buurmeisjes waarmee hij ook contact heeft. En Lucas zelf, natuurlijk!

Dus… laten we beginnen!

We beginnen natuurlijk met de protagonist der protagonisten. Lucas zelf. Lucas is een vrolijke jongen, die altijd wel een leuke sfeer weet te scheppen. Ook is Lucas dol op verhalen schrijven, en gamen (vooral Sims)! Lucas is de zoon van Cyril Hearsay, een van de meest invloedrijke personen van Center City. Anders dan zijn vader, is Lucas heel aardig! Lucas heeft veel vrienden waaronder Joshua en Karin Davis, zijn jeugdvriendin. Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen waarop Lucas gebaseerd is! Zijn favoriete muziek is Nederlandstalig, en dan vooral Aukje Fijn!

Joshua Light is de beste vriend van Lucas, en dat zijn ze al best lang, al sinds 2008, toen Lucas en zijn familie naar Hill Valley verhuisden omdat Cyril niet langer in een klein appartement kon wonen! Joshua is een beetje militaristisch, en zijn droom is dan ook om bij het leger te gaan, wat niet kan, want Joshua is maar 1,60 cm lang! Verder houdt Joshua naast legerdingen ook van videogames en koken. Joshua heeft altijd een rugzak bij als hij en Lucas op avontuur gaan, waarin hij de spullen van Lucas bewaart!

Dit is Marc Clark, een van de huisgenoten van Joshua en Lucas, hij en zijn twee broers en zijn zus, zijn bij Joshua en Lucas in het appartement ingetrokken toen ze woonruimte zochten, omdat ze net in Center City kwamen wonen. Marc is een nerd, maar ook nog eens een Otaku, dat is iemand die heel erg van animeseries houdt. Hij is vooral gek op de serie Hetalia, dat is een serie waarbij de karakters landen zijn die gepersonifieerd zijn. Lucas is ook gek op die serie trouwens. Ook houdt hij net als zijn vriend Lucas veel van videogames.

Dit is Lee Clark. een van de huisgenoten van Joshua en Lucas, hij en zijn twee broers en zijn zus, zijn bij Joshua en Lucas in het appartement ingetrokken toen ze woonruimte zochten, omdat ze net in Center City kwamen wonen. Lee is heel erg sportief, maar ook gek op meisjes, zo heeft hij een oogje op Lana de Wit, maar wil hij dat niet toegeven omdat hij anders Joshua kwetst, en hij is ook goede vrienden met Joshua. Ook heeft hij een keer een date gehad met Eline, de ex van Lucas, wat uitliep op niks omdat Eline het alleen maar over haar eigen interesses wilde hebben en toen hebben Lucas en Joshua moeten ingrijpen met de Didididam-machine. Maar verder heeft hij een groot hart hoor!

Dit is Tony Clark, een van de huisgenoten van Joshua en Lucas, hij en zijn twee broers en zijn zus, zijn bij Joshua en Lucas in het appartement ingetrokken toen ze woonruimte zochten, omdat ze net in Center City kwamen wonen. Tony is erg ijverig en doet alles om net zo succesvol te worden als zijn broers, die allebei een goede baan hebben. En Tony zit nog op school en wil net zo goed zijn als Marc, die programmeur is bij Itech. Een gerenommeerd techbedrijf in het Likybincity-universum. Daarom zit hij ook bij de programmeerclub op school. Hij heeft Lucas ook geholpen bij het bouwen van de Driftveil-drone, een afgeleide van de Didididam-machine die Driftveil City afspeelt in plaats van Wereldbol, en Nesquik-poeder schiet in plaats van eieren. En net als een echte nerd is Tony ook sociaal niet zo vaardig, maar hij houdt wel heel erg van dieren.

Dit is Megan Clark, een van de huisgenoten van Joshua en Lucas, zij en haar drie broers, zijn bij Joshua en Lucas in het appartement ingetrokken toen ze woonruimte zochten, omdat ze net in Center City kwamen wonen. Megan heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, en daarom is ze ook advocaat. Ook is ze erg snel boos (anders dan Lucas die niet snel boos wordt!) Maar ze houdt wel van videogames en andere typische jongensdingen. Maar ze houdt ook van Typische meisjesdingen zoals winkelen. Over het algemeen is ze een goede mix tussen meisje en jongen (zou ze een transgender zijn?)

En dan nu de twee buurmeiden!

Dit meisje, Karin Davis en Lucas Hearsay zijn al goede vrienden sinds hun jeugd en dat komt omdat de vader van Lucas en de vader van Karin hele goede vrienden zijn. Helaas zijn ze niet naar dezelfde middelbare school gegaan, omdat Lucas naar de Werkenrodeschool gegaan is en Karin naar de Thierry Baudet Academie, waar ze haar beste vriendin Lana heeft leren kennen waarmee ze nu samenwoont. Karin houdt heel erg van gamen, en dan vooral adventure games zoals GTA. Ook heeft ze een kat. Verder is Karin niet zo van echte meidendingen, waar Lana wel van is! Misschien past ze daarom zo goed bij Lucas?

Dit is Lana de Wit! En Lana de Wit is een mysterieus meisje, want we weten niet waar ze vandaan komt. De eerste info die we over haar hebben is dat ze als jong meisje bij de Thierry Baudet Academie achtergelaten is! En verder weten we niks over haar vroegere leven. Wel heeft ze een jonger broertje dat Paul heet en die hele grote oren heeft (net als maffiabaas Nefario) dus misschien is ze familie van Luc en Nefaria? We zullen er nooit achterkomen. Lana is trouwens wel altijd heel lief voor anderen, en ze houdt ook van schrijver. Ze is zelfs schrijfster. Ook vindt ze dat haar vriend Joshua niet zo gek moet doen met zijn legerpraat. Had ik nog niet verteld dat Joshua haar vriendje is?

En natuurlijk hebben Joshua en Lucas ook een vrij cool appartement. Het is ingericht in een beetje een industriële stijl! Check maar zelf!

Verdieping 1

Verdieping 2

Tja, ik weet het, het is meer een maisonette!

Maar afijn, ik hoop dat jullie mijn Sims en hun huis leuk vinden, en ik hoop dat jullie dit blogje leuk vinden!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ga vanavond shoarma eten! Dat heb ik al met papa overlegd! Zin in! En trouwens, ik ga donderdag Okonomiyaki maken! Daar heb ik ook zin in!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: