Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een nieuwe knuffel en hij heet: Joshua!

Beste lezers,

Gisterenavond was ik zo aan het zeuren om die nieuwe knuffel te krijgen die ik door een foutje bij de Nedgame had besteld (en pas in september mocht hebben!), mijn vader was het op een gegeven moment zo zat dat hij zei dat ik m nu mag hebben! Had ik weer even geluk!

Er kleven wel nog een paar haken en ogen aan, zo mag ik de nieuwe knuffel wel meenemen op vakantie naar Egmond (en terwijl wij op vakantie zijn let mijn opa op het huis en de kat!), maar mag ik m niet meenemen naar TriUnity morgen. Dat vind ik geen probleem want ik had voor morgen toch al Cyril en Lucas ingeroosterd staan om mee te nemen (of Lucas en Donnie! Wat hebben jullie liever? laat het weten in de comments!)

Lucas en zijn vader Cyril!

Maar ik ben nu heel blij met mijn ouders en dat ik die nieuwe knuffel mee mag nemen op vakantie! Ik heb er ook al een naam voor, hij heet Joshua van Hees en is de opvolger van mijn andere knuffel die Joshua heet! Want deze lijkt meer op Joshua zoals ik m vroeger altijd tekende!

En natuurlijk heb ik ook een foto gemaakt van mijn nieuwe knuffel Joshua en zijn vriendin Lana!

Die in dat blauwe pakje is nieuw!

Verder ben ik ook excited voor morgen want dan ga ik Okonomiyaki (oftewel Japanse Pannekoek) bakken bij TriUnity. Lekker!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ga trouwens een week echt op vakantie en dan gaan we naar Egmond aan Zee, hopelijk gaan we dan ook een dagje Amsterdam doen! Dat is vanaf Egmond maar 44 km rijden! En dan kunnen jullie vast al raden welke pluche er die dag meegaat! Ja, Kane natuurlijk! De twee weken daarna heb ik ook nog vrij, maar dat komt omdat TriUnity dicht is vanwege verbouwingen! En dan moet ik mee klussen met mijn ouders! Hopelijk kan ik in die twee weken ook nog wat leuke dingen doen (zoals de Efteling, Madurodam, een dagje Rotterdam, naar Burgers Zoo, of gewoon een dagje stad!😉)

Advertentie

2 gedachten over “Ik heb een nieuwe knuffel en hij heet: Joshua!”

  1. Dagje Amsterdam moet wel kunnen, maar als we aan het klussen zijn wordt een dagje uit lastig, tenzij je vrijwilligers vind om mee te gaan! Dus, plaats een oproep, zou ik zeggen .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: