Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag Okonomiyaki gemaakt!

Beste lezers,

Ik was vandaag bij TriUnity en omdat het voor mij de laatste dag van de week was (Ik ga morgen op vakantie!) heb ik iets lekkers gebakken, wat ik normaal op vrijdag doe! Mijn bakmaatje heeft helaas niet meegebakken, maar ik had wel hulp van een ander iemand. Wat ik heb gebakken? Okonomiyaki! Ofwel: Japanse pannenkoek!

Het was een overdonderend succes en veel mensen vonden m lekker! Een Japanse pannenkoek is wel wat anders dan de Nederlandse; waar een Nederlandse pannenkoek normaliter zoet is, is een Japanse juist hartig. Ik kwam op het idee omdat ik vorig jaar herfst in Egmond (waar ik morgen naartoe op vakantie ga!) een Japanse pannenkoek heb gegeten! En ik wilde zelf een keer zoiets maken, dus wat doe je dan? Ik zocht een recept op op internet en heb dat geprint.

Tijdens het bakken heb ik ook lekker Spotify aangezet met allerlei verschillende nummers. Van Over de Muur van het Klein Orkest tot Thrift Shop van Macklemore en Ping van Fouradi. Het kwam allemaal voorbij! Helaas niet Trompetisto van Sjaak. Dat was best wel jammer

Ook heb ik zin in die vakantie naar Egmond, al was ik zelf liever naar Berlijn of een andere grote stad gegaan; ach ja, misschien gaan we wel een dagje naar Amsterdam. En dat maakt veel goed

De twee weken daarna gaan mijn ouders klussen bij TriUnity, ik hoop dat ik in die twee weken leuke dingen met mijn begeleiders kan doen, anders wordt het heel saai!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik vraag me af waarom pubers zo trendgevoelig zijn, ik had daar als puber nooit last van. Nou, ja, nooit, misschien wel een beetje, maar dat was echt verwaarloosbaar.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: