Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag naar Alkmaar geweest!

Beste lezers,

Ik ben vandaag naar Alkmaar geweest en dat was erg leuk! Zo rond 11 AM vertrokken we en toen waren we zo in Alkmaar! Het eerste wat we deden? Naar de MediaMarkt om voor mij naar UltraWide beeldschermen te kijken! Ik heb al een mooie gezien en die ga ik waarschijnlijk komende september bestellen! In plaats van een pluche omdat ik mijn september pluche al heb! Dat is namelijk de nieuwe Joshua!

Ook ben ik naar de Douglas geweest, waar ik een (wel duur) luchtje voor mezelf (eigenlijk voor mijn knuffel Nefario) gescoord heb! Hieronder kunnen jullie een foto zien van Nefario met mijn lekkere luchtje er bij!

Ook heb ik lekker geluncht in Alkmaar met een soort Japans kipbroodje! Was erg lekker! En ook toen had ik mijn knuffel Nefario bij!

Ben helaas niet bij het Huis met de Kogel langs geweest voor een foto!

‘S avonds heb ik een lekkere caesar salad gegeten bij een restaurantje hier in Egmond! Dat is best een aanrader! Alleen ik had een grote besteld! Oeps………

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ook heb ik een nieuw verhaal bedacht uit Joshua’s verleden toen hij net in Malden kwam wonen met zijn gezin, hij wou toen weer terug naar Rotterdam en daarom had hij een Te Koop-bord geknutseld, alleen in plaats van “Te Koop” stond er “Te Koob”, want Joshua was niet goed met taal toen, nu wel hoor! Mensen moesten daar erg om lachen, en ik zag dat en ben toen naar het huis van Joshua gerend (het zijn mijn buren in de Sims) en toen heb ik Joshua ontmoet. Dat “Te Koob” grapje heb ik trouwens uit het Roald Dahl-boek De giraffe, de peli en ik!

For Sail, ofwel: Te Koob!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: