Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik hoef niet mee te klussen vandaag!

Beste lezers,

Zoals sommigen van jullie al weten zijn mijn ouders op dit moment bezig met een enorm renovatieproject bij het pamd waar TriUnity in zit, waardoor ik dus wel vakantie heb, maar wel naar TriUnity moet. Godverdomme! (Sorry voor het kleurrijke taalgebruik!)

Maar… vanmorgen kwam mijn moeder mijn kamer op en vroeg of ik nu of vanavond wilde douchen, en met nu bedoelde ze tijdens het aankleden! Ik koos voor vanavond omdat ik dacht dat we vandaag weer naar TriUnity zouden gaan om te klussen! Dus toen ik zei dat ik liever vanavond wilde douchen omdat ik dacht dat we naar TriUnity zouden gaan en alles dan snelsnel moest gebeuren, toen ze mijn moeder dat we vandaag niet naar TriUnity hoefden en ik dus gewoon thuis mocht blijven en lekker mag chillen!

En…. mijn moeder vertelde ook dat ik donderdag met mijn nichtje iets leuks ga doen! Wat? Dat weet ik nog niet! Dat moet ik nog afspreken! Met mijn tante heb ik trouwens ook al iets afgesproken, daarmee ga ik volgende week maandag naar Madurodam! Daar heb ik dus al best zin in!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat net iets op Tweakers te lezen over Flash Player en hoe dat ten onder is gegaan en toen moest ik denken aan mijn allereerste smartphone; de HTC ChaCha, Dat was een geweldig ding voor die tijd! Toen zaten we qua Smartphones in een overgangsperiode van telefoons waarmee je alleen maar kon bellen en sms’ en naar smartphones! Veel kinderen en jongeren hadden toen al een smartphone, maar veel volwassenen hadden nog van die simpele Nokiaatjes in die tijd! Daar moest ik dus net even aan terugdenken! Waarom? Omdat die HTC ChaCha Flash Player ondersteunde!

De HTC ChaCha in al zijn glorie!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: