Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Een dagje Den Haag met mijn tante!

Beste lezers,

Ik ben vandaag met mijn tante naar den Haag geweest! Van de stad zelf heb ik niet veel gezien! Ik ben vooral in Madurodam en een beetje in Scheveningen geweest! Dit uitje was al helemaal voorbereid, ik was gister naar de Appie geweest voor snoep en broodjes en ik wou zelfs zelf bammetjes smeren voor mezelf! (Iets wat ik normaal nooit doe!) Maar helaas, gisterenavond hadden de honden de bammetjes te pakken gekregen en verorberd! Jammer! Maar toch had ik een hele leuke dag hoor! Kijk zelf maar!

Dit was natuurlijk waarvoor ik naar Madurodam kwam! De werkplek van mijn beste vriend Akira in het klein!
Kane op de Dam! Didididam dididididididam didididididam didididididam dididi Didididam dididididididam didididididam didididididam!

Ik zou trouwens niet op die hyperlink klikken, een aan Cyril Hearsay gelieerde hackersgroep heeft dit blog gehackt en die hyperlink veranderd in Wereldbol!

Een oud VOC-schip! Wat zou het vervoerd hebben?
Het scheepswerf bij het schip!
Het gemeentehuis van (volgens mij) Alkmaar!
Het restaurant bij het Valkhof (ik weet alleen effe niet meer hoe het heet, weet jij het, laat het me weten in de comments!)
Replica van de Euromast (Eigenlijk had ik met Joshua op deze foto gemoeten……)
Mauritshuis! (Akira’s werkplek op de achtergrond!)
Mijn BFF Akira bij de Sint Janskerk in den Bosch!
Dit zijn de Havenpoort en de Visbank!
Nog meer foto’s van de Haven!
Huis ten Bosch (Nou, ik denk dat als ik een maquette zou bouwen van Akira’s ouders’ huis in de Sims op deze schaal, dat ie sowieso groter is!)
Een woonwijkje met typisch Nederlandse huizen (zoiets kan ik niet bouwen in de Sims, daar moet alles vrijstaand!)
De Dom in Utrecht Hallo VakoGamers! Lucas hier! Kudos voor wie die graop begrijpt! Dat is namelijk van een YouTuber die in mijn jeugd heel populair was! Helaas is hij ermee gestopt paar jaar geleden! 😥 Jammer! Hij maakte altijd best leuke content! Okay it’s over now! #letsgoon!
Gravensteen! Geen idee wat het is though!
Een stadhuis! Maar van welke stad?
Een typisch Amsterdams straatje!

ten slotte nog twee foto’s van mij en mijn tante!

Mijn tante tussen de tulpen!(Ze is niet echt mijn tante hoor!)
En ik loop op klompen! Nu blij, Cyril Hearsay en andere mensen die nog steeds allerlei stereotypen over dit land hebben?!?

En tenslotte nog een foto van mij op een brug!

De brug van Rotterdam op de achtergrond!

Zoals je ziet had ik best wel een leuke dag in Madurodam, en ik heb twee stripverhalen over de geschiedenis van Nederland met New York gekocht!

Nadat we uitkeken waren in Madurodam, zijn ik en mijn tante doorgereden naar Scheveningen en hebben we daar wat gedronken en gegeten! We hadden allebei een Pokebowl, maar ik had er een met vis en zij met kip , want ze houdt blijkbaar niet van vis! En dan ga je in een strandtent eten………..

Nomnomnom!

Op naar het volgende uitje met mijn nichtje donderdag! Ik weet niet wat het gaat worden! Ik ga sowieso shoppen in een stad! Want ik moet nog steeds een verjaardagscadeau voor mijn broertje die bijna jarig is! Maar ik weet niet of ik met haar naar Eindhoven wil of naar Rotterdam! Misschien moet ik kop of munt doen!

Oh, ja trouwens, ik liep vandaag in Madurodam ook TriUnity te promoten! En vroeg me af waarom er nog geen maquette van ons pand van TriUnity in Madurodam staat! Is ook best een monumentaal pand!

Fijne dag verder,

Lucas!

P.S. Ik heb het in dit blog steeds over mijn beste vriend Akira! Morgen zal ik meer over hem en zijn familie vertellen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: