Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik wil dat mama een nieuwe knuffel voor mij gaat maken!

Beste lezers,

Gisteren had ik ,zoals jullie kunnen lezen in het vorige blog, een heel leuke dag in Madurodam en Scheveningen! Maar dit blog gaat daar niet over, dit blog gaat over de wens die ik sinds vanochtend heb!

Vannnacht droomde ik namelijk over een serie waarin Ash Ketchum, N en mijn knuffel Akira een spionnenteam vormden gelijkaardig aan dat van die drie meiden in Totally Spies. De aflevering waarover ik droomde had gelijkenissen met de aflevering “Brain Drain” (In het Nederlands heet ie trouwens Denklek).

Maar nu wil ik dus dat mijn moeder een pluche van Ash Ketchum gaat maken! Je weet wel, die hoofdpersoon van Pokémon, want ja, zijn twee vrienden Akira en N heb ik al! Dus ik wil heel graag dat mijn moeder weer een knuffel voor me gaat maken! Het is namelijk alweer een tijdje geleden dat mams een knuffel voor me heeft gemaakt! Maar ik weet ook wel dat mams het heel erg druk heeft met haar baan bij TriUnity en zo!

Zo moet die knuffel er dus uit komen te zien!

Ik hoop dat die knuffel met mijn verjaardag volgend jaar af is (of rond kerst, dat mag natuurlijk ook! In ieder geval niet met Prinsjesdag, want dan ga ik al een andere knuffel bestellen, als mijn ouders het goed vinden!)

Verder heb ik nog steeds niet bedacht waar ik heen wil donderdag met mijn nichtje! We gaan sowieso shoppen in of Rotterdam of Eindhoven! Mijn ouders zeggen dat Eindhoven beter bereisbaar is voor mijn nichtje, maar ja, zij mag kiezen tussen die twee, dus zij heeft de vinger in de pap! Alleen… ze reageert niet op mijn appjes!

Ik hoop dus dat mama die knuffel voor mij gaat maken en dat ik donderdag een leuk dagje uit heb!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Het lijkt wel alsof mensen in mijn omgeving mijn Sims-verhalen niet meer zo interessant vinden! En dat laten ze merken ook! Mijn neef begint dan over voetbal te praten, mijn ouders verzinnen even een snel antwoord en de meesten negeren me gewoon! Waarom zijn mijn Sims-verhalen niet interessant en bijvoorbeeld het weer wel? Dat snap ik gewoon niet!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: