Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zin in morgen! (En ik ben begonnen aan een nieuw boek!)

Beste lezers,

Vorige week of zo, kwam mijn moeder met de mededeling dat ik en mijn nichtje donderdag iets leuks zouden gaan doen! Nou had ik al afgesproken met mijn tante om naar Madurodam te gaan (en dat was ook best leuk). Maar nu moest ik ook bedenken waar ik met mijn nichtje heen wilde; de keus kwam uit op Rotterdam of Eindhoven, allebei was goed, want zolang er maar een elektronicawinkel was was het goed (daar wil ik heen om een ultrawide scherm te bekijken, en om een tablet te kopen voor mijn broertje, want die is bijna jarig!)

Ja, jullie lezen het goed, mijn broertje is bijna jarig en omdat hij deze zomer Kobo Plus (een dienst waarbij je e-books en luisterboeken kan streamen) heeft ontdekt wil ik hem een tablet cadeau doen. Nou zegt hij zelf dat hij geen behoefte heeft aan een tablet en als ik over die tablet begin laat hij me zien wat hij echt DENKT wat hij wil; een blauwe Nissan Micra! Echt NIET dat ik die voor hem ga kopen! Behalve misschien als hij deze pluche of deze pluche voor mij koopt!😂😉 Maar hoe dan ook, ik ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik met mijn nichtje naar Rotterdam wil! Dus dat heb ik ook tegen haar gezegd en zij vond het goed! Dus we gaan morgen lekker naar Rotterdam!

In ander nieuws: Ik ben begonnen aan een nieuw boek; het gaat over een geallieerde Amerikaanse militair uit WOII die ineens, op een dag, wakker wordt in onze tijd, in het dorp Wijchen! En dat hij dan zijn leven moet opbouwen in deze tijd! En ondertussen gebeuren er allerlei dingen in Wijchen, zoals een Communistische machtsovername door een politieke partij geleid door mijn ex van de middelbare school, en de daaropvolgende Hipsterrevolutie geleid door James van Team Rocket uit Pokémon! Waarna Wijchen weer onderdeel wordt van Nederland! Vandaar ook de Titel: “Het leven van Donnie Smits; een alternatieve geschiedenis van Wijchen”. Inspiratie voor dat boek heb ik gehaald uit het boek Daar is hij weer! van Timur Vermes.

Zoals je ziet heb ik morgen weer een leuke dag voor de boeg.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik hoop dat ik op Prinsjesdag (20 Sept. dit jaar) een knuffel mag bestellen! Ik heb zelfs al uitgezocht welke! Namelijk deze!

Advertentie

Eén gedachte over “Ik heb zin in morgen! (En ik ben begonnen aan een nieuw boek!)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: