Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Supergezellige dag met mijn nichtje in Rotterdam gehad

Beste lezers,

Vandaag ben ik met mijn nichtje naar Rotterdam geweest en pfoe, het was me het dagje wel hoor! Maar het was wel erg gezellig. En ik heb een nieuwe pluche! HUH?!? Je zou toch pas op Prinsjesdag een nieuwe bestellen? Ja eigenlijk wel! Maar ik heb het met mijn vader op een akkoordje gegooid, details vertel ik jullie later!

We gingen natuurlijk met de trein (wilde mijn nichtje per se, ik weet niet waarom niet met de auto i.v.m. de stakingen bij de NS deze week) en omdat er op de heenweg voordat we moesten overstappen geen plekje was hebben we op het trappetje moeten zitten.

Eenmaal in Rotterdam aangekomen gingen we natuurlijk als eerste op zoek naar een toilet want mijn nichtje moest nodig, toen zijn we eerst nog langs Kabouter Buttplug gelopen voor een foto! En toen kwamen we bij een McDonald’s aan die geen wc had! Dus toen gingen we door….. en toen kwamen we langs de Game Mania, daar wou ik even kijken! En toen….

Mijn nieuwe knuffel Mohn, de vader van Joshua!

Jullie zien het al op de foto, ik heb een nieuwe pluche! Ik zei namelijk tegen mijn nichtje dat ik even bij de Game Mania wou kijken omdat ze daar altijd merchandise hebben, en misschien hadden ze iets wat ik nog niet had! Nou, je ziet, ik viel met mijn neus in de boter! Een overleg met paps later (en na het opzetten van mijn spreekwoordelijke puppyogen en een belofte dat ik weer terug zou gaan naar Kabouter Buttplug voor nog een foto) mocht ik m kopen! Joepie! Deze pluche wilde ik al sinds ik Super Mario 64 DS op de Nintendo DS speelde, daar kwam dit karakter ook in voor! Als je op de link klikt kun je meer over hem te weten komen!

De foto bij de Kabouter! Ik heb m bewerkt met Snapseed, zodat het meer op een ansichtkaart zou lijken!

Daarna zijn we doorgegaan naar de MediaMarkt waar ik na ultrawide schermen wilde kijken en een tablet of e-reader voor mijn broertje zou kopen (voor zijn verjaardag, omdat hij Kobo Plus heeft ontdekt). Maar na het bellen van mijn broertje en hem proberen te overtuigen dat hij een tablet écht nodig heeft (van “groter scherm voor Netflix en YouTube” tot “hij is handig in bed”), mijn broertje bleef volhouden dat een smartphone en laptop voldoende was en dat ik beter een Funbko voor hem zou kunnen kopen. Hiermee ging mijn plannetje niet door om voor mijn broertje een mooie tablet (zoals de Xiaomi Pad 5) kopen zodat ik die van hem kon overkopen voor een “vriendenprijsje” en hij mijn Lenovo tablet mocht hebben.😈 Dus dat werd terug naar de Game Mania waar ik een hele mooie Funko voor hem heb gekocht! (Hint: het is er een van een Pokémon die papa heel erg leuk vindt!)

Daarna besloot ik een neef en de vriend van mijn nichtje te trollen omdat we langs een Feyenoord-fanshop kwamen en zij zijn fan van Ajax, dit idee kwam van mijn nichtje trouwens. Daar hebben we dus een foto van gemaakt en ik heb die bewerkt met Snapseed en naar mijn neef geappt!

Vooral letten op de pluche! Verder niks te zien hier!

En toen zijn we nog even door de stad gaan lopen en zijn we vervolgens bij de Markthal Grieks gaan eten (was best lekker, maar ook veel!) en mijn nichtje zei dat dit de beste Griek ooit was waar ze ooit gegeten had!

Op de terugweg heb ik mijn nichtje de aflevering “Waarheid of Waan” laten zien van Totally Spies. Ja, dat is de aflevering waarmee al mijn verhalen begonnen zijn!

Mijn nichtje liep me trouwens ook in het begin van de dag te plagen door te zeggen dat we naar IKEA zouden gaan en dat ze me daar achter zou laten bij de Kidsclub! Toen ik vertelde dat ik eigenlijk nog naar de IKEA moest voor een boekenkast (en de rest van mijn uitzet omdat ik waarschijnlijk volgend jaar op mezelf ga!) en dat zij die dan mocht dragen en helpen in elkaar zetten, was de humor voor haar eraf! En anders dan bij andere stadtripjes met vriendinnen van me, hoefde ik bij dit tripje voor de verandering eens niet naar een kledingzaak!

Mijn dag was echt gers joh! Helaas moet ik morgen weer mee gaan klussen bij TriUnity! Daar heb ik maar een ding om te zeggen: 🤮

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Tijdens de terugreis kwam ik op het idee om overal in het openbaar douches neer te zetten zodat mensen ook konden douchen, mijn nichtje vond het in eerste instantie een goed idee. Tot ik thuiskwam en mijn ouders zeiden dat je dan €1 moest betalen om te kijken wie er aan het douchen was, toen vond ze het ineens een soort peepshow!

Dit idee komt trouwens van onze goede vrienden van Yes Way!

2 gedachten over “Supergezellige dag met mijn nichtje in Rotterdam gehad”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: