Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn vakantie is alweer bijna voorbij!

Beste lezers,

Je hebt ze misschien al wel gezien, van die borden, spandoeken, enz. met “De scholen zijn weer begonnen” erop en voor mij het niet anders! Ik moet volgende week ook gewoon weer aan het werk bij TriUnity! Aan de ene kant vind ik het natuurlijk kut dat de vakantie voorbij is! Maar aan de andere kant heb ik ook wel weer zin om al mijn collega’s te zien!

Zo’n spandoek wat ik bedoel!

Ook ga ik volgende week beginnen aan het schrijven van een nieuw boek over het leven van Donnie Smits en een alternatieve geschiedenis van Wijchen (dat is hetzelfde boek!) Daar heb ik ook bijzonder veel zin in. Vooral omdat het verhaal nu echt vorm begint te krijgen in mijn hoofd!

Gisteren was dan wel weer leuk; toen ben ik namelijk met mijn nichtje naar Rotterdam geweest en voor wie het nog niet wist, heb ik ook nog een nieuwe pluche gescoord!

Tsja, aan alle leuke dingen komt een eind, en ook aan de vakantie! Ik heb zeker geen slechte vakantie gehad, maar ook zeker geen topvakantie; hij was gewoon z0-zo!

Verder ben ik wel benieuwd naar wat mijn collega’s in de vakantie hebben gedaan? En wat zouden ze van mijn nieuwe boek vinden? Ik weet het niet!

Hopelijk gaan mijn ouders met mij vanavond een ijsje eten bij de Heldro om de vakantie vaarwel te zeggen! (Dat doen we altijd)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wou eigenlijk een blogje schrijven over hoe de wereld was voor de Smartphone, maar toen bedacht ik me opeens dat dit mijn laatste vakantiedag is! Dus daarom ging ik dit blogje schrijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: