Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn ouders moesten klussen…. en kwamen met een verassing!

Beste lezers,

Mijn ouders vertelden vanmorgen dat ik mee moest klussen bij TriUnity, en dat op een zaterdag. Dat terwijl ik de zaterdag altijd gebruik voor Sims en andere leuke dingen. Dus toen riep ik in woede uit dat ik een brandbrief zou schrijven naar de premier om hem te vragen om de vrije zaterdag af te schaffen, zodat iedereen zich zou voelen zoals ik me toen voelde, dat we ook “gewoon” op zaterdag moesten gaan werken zoals dat in de jaren ’50 nog gebruikelijk was. En in Oost-Aziatische landen nog steeds gebruikelijk is. En toen vertelden mijn ouders me dat Rutte waarschijnlijk gaat aftreden en we een linkse regering zouden krijgen, toen dacht ik: ” Geweldig, nog meer ellende!”

Maar genoeg over politiek, want nadat we bij TriUnity waren aangekomen kreeg ik enorm trek in Skittles en vroeg ik mijn moeder of zew die mee wou brengen als ze naar de super ging. En toen wilde ik ook dat ze een reep Tony’s Chocolonely Zeezout-karamel mee zou nemen, maar ik moest kiezen, en het werden de Skittles!

Tijdens de lunch was de lunch trouwens niet gewoon brood, nee, het was een heus lunchbuffet! Helaas heb ik daar geen foto’s van, maar lekker was het zeker wel!

Dus, en Skittles, en een fantastische lunch! En aan het eind van de dag gebeurde iets wat zo wonderlijk was dat ik daarom dit blog moest schrijven!

Jullie kunnen het misschien al op de foto zien, maar het schilderij wat bij mij boven het bureau hing is nu door mijn vader op mijn aanvraag vervangen door een poster van Amsterdam met een rode fiets! Gewoon omdat ik die mooi vind. Ik had alleen niet mijn pluchen pop uit Amsterdam bij, als ik dat had geweten dan had ik die meegenomen! *Daarom ook dat Insert Kane Here op de foto. Kane is namelijk de voornaam van desbetreffende pop! Darling is zijn achternaam! Voluit Kane Darling!)

Ik had dus ongelofelijk geluk dat mijn vader dat voor mij wilde doen! Dus die foto met de knuffel van Kane houden jullie nog even tegoed!

Nu die vlag nog………… of is dat TE nationalistisch? Aan de ene kant een Amsterdam poster en aan de andere kant de Nederlandse vlag? AOf zal ik meerdere kleine vlaggetjes ophangen van allerlei landen en organisaties? Laat het weten in de comments!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wil heel graag deze knuffel bestellen op Prinsjesdag, of zal ik m op de dag van de Franstalige gemeenschap in België? Dat moet ik nog overleggen met mijn ouders! Ik hoop dat ik m op Prinsjesdag mag bestellen! Of eerder! Maar ja, het laatste woord hierover ligt bij mijn ouders!

P.S.P.S. Die link die ik van België heb gemaakt verwijst door naar het liedje België op YouTube! Dat heb ik gedaan omdat mijn ouders vanavond een eighties party hebben! Ik hoop dat ze lol hebben! Ik hoor hier van mijn knuffels al de nodige kostuum inspiratie binnenkomen, zoals een Doe Maar geïnspireerd kostuum (suggestie van Kane) of een kostuum dat lijkt op de kleding die Marty McFly aanheeft in de filmreeks Back to the Future (van Akira en Yuka en Joshua)!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: