Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat zal ik vandaag eens gaan doen?

Beste lezers,

Vandaag is mijn laatste vakantiedag, helaas! Morgen moet ik gewoon weer naar TriUnity, waar ik dus wel zin in heb want dan zie ik mijn vrienden en collega’s weer! Dat vind ik erg leuk! Ook ga ik beginnen aan een nieuw boek over Donnie Smits, dat vind ik ook leuk! En ik doe nog steeds een programmeercursus, ook leuk! Gelukkig ben ik gestopt met de opleiding boekhouden, want als ik dat moest doen dan ging ik braken!🤮

Over het algemeen vind ik het wel leuk dat de vakantie weer voorbij is! Want ik begon me toch een partijtje te vervelen (oké, maandag en donderdag waren een uitzondering!) en ik wist van verveling niet meer wat ik moest doen! Ook wil ik na de vakantie weer beginnen met fitness! Al dan niet bij TriUnity! En dan bedoel ik niet sporten zoals gym op de basisschool en middelbare school (ook al zou mijn neef dat best goed kunnen geven en zou de kelder met wat verbouwingen een prima gymzaal/sportruimte kunnen zijn, hopelijk breng ik mijn ouders niet op ideeën, want anders duurt het nog langer voordat ze weer leuke dingen met me gaan doen!

Omdat de vakantie voorbij is wil ik als leuke afsluiter vanavond een ijsje gaan halen (of zelfs uit eten gaan!) in de stad! Dan kunnen we bijvoorbeeld een ijsje gaan halen bij de Heldro of ergens uit eten! Natuurlijk mag mijn broertje dan ook mee! Dit doen we al sinds de zomervakantie voordat ik naar de middelbare zou gaan! En natuurlijk mag die traditie niet stoppen!

Ziet er lekker uit he?

Ik hoop dat ik morgen heel veel lol ga beleven bij TriUnity!

P.S. Ik moet niet vergeten morgen het boek “Nederlanders over de schreef” en mijn knuffel Kane mee te nemen! Help me eraan herinneren!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: