Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ga misschien een weekendje met mijn vader naar Amsterdam!

Beste lezers,

Gisteren heb ik geblogd dat mijn moeder binnenkort naar Zeeland gaat met haar vriendin, en wel volgend weekend (dus niet dit weekend) en toen kwam mijn vader op het idee om dat weekend dan met mij naar Amsterdam te gaan, nou heb ik alleen een probleem. Ik wil heel graag naar Amsterdam, maar dan wel met mijn nieuwe knuffel die ik eigenlijk op Prinsjesdag wil bestellen. Het is geen vereiste, maar paps zou me er wel heel blij mee maken als hij me die knuffel liet bestellen.

Verder vind ik het wel een leuk idee om met mijn vader een weekendje weg te gaan hoor! Dan zou ik graag naar het Anne Frank Huis gaan met hem! En hij wil heel graag naar het Rijksmuseum! Sowieso dat mijn knuffel Kane dan mee gaat! En waarschijnlijk ook Swan en Lucas! En ik hoop dat ik daar dan een blogje over mag schrijven! Als ik in Amsterdam ben!

Ik heb er hoe dan ook enorm zin in om met mijn vader wat leuks te gaan doen! Het is alweer een tijd geleden dat ik en mijn vader wat leuks gedaan hebben samen! Misschien moet ik vragen of mijn broertje ook mee wil… Nee, dat is geen goed idee! Het is een uitje tussen mijn vader en mij, als ik mijn broertje nu ook ga meevragen dan is het niet echt meer “quality time” en waarschijnlijk wil mijn broertje dan naar de ArenA voor een foto te maken, om mijn neef te imponeren tegen wie hij enorm opkijkt!

Hopelijk gaat het weekendje Amsterdam gewoon door, en gebeurt er niks waardoor we toch thuis moeten blijven!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik hoop dat ik deze knuffel mag bestellen voordat we dat weekendje naar Amsterdam gaan, anders is Prinsjesdag ook goed hoor!

Hieronder een afbeelding van desbetreffende knuffel en nog een vraag aan jullie; hoe moet ik m noemen? Lucas of Akira?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: