Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn leuke middag met mam! (en ik heb koekjes!)

Beste lezers,

Vanmiddag vroeg mijn moeder of ik mee wilde gaan boodschappen doen en of ik mee wilde lunchen. (Of nou ja, ik wilde eigenlijk gaan lunchen!) Mijn moeder wil vanavond namelijk soep en pannenkoeken gaan eten, en daar had ze de spullen niet voor in huis. Dus dat werd een tripje naar het winkelcentrum.

Eerst gingen we lunchen bij Eten en Drinken, (Een restaurant hier in Malden) waar ik een lekker broodje Carpaccio had en mijn moeder een broodje tonijnsalade. En daarna gingen we naar de PLUS in Malden, waar ik en mijn moeder gewoon boodschappen deden tot dat ene moment……

Ze hadden Prince Start koekjes, mijn favo koekjes uit mijn jeugd! Ik was Swan zo dankbaar en beloof haar nu dat ik vanavond extra met haar ga knuffelen! (Dat voelde ik niet per se, maar wel hoorde ik het lied België van Het Goede Doel in mijn hoofd!) Dus die koekjes gingen gelijk in het winkelwagentje! Lekker voor bij TriUnity als 3 PM snack! En toen bij het afrekenen vroeg ik een kassameisje of ze even een foto kon maken voor op mijn blog (met mijn telefoon uiteraard!)

Verder hadden we ook de ingrediënten voor de pannenkoeken! En nog veel meer lekkers zoals chips met de smaak van Subway-broodjes!

Ik had dus een erg gezellige middag met mams! Deze dag is sowieso eigenlijk al best leuk, het enige waardoor ie nog leuker kan worden is als ik die knuffel mag bestellen waar ik al ruim een week op zit te azen (Jullie weten wel welke, toch? Volg anders gewoon de link.)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Voor lezers die zich afvragen waar een blogje blijft over mijn Sims, dat verplaats ik naar morgen, want ik had een erg gezellige middag en daar moest over geblogd worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: